Technopat'taki üyelerin seçici olması

Yeter artık ama. Bu kaçıncı konu artık? Beğenileri kaldırdılar hala konu açıyorsunuz. Artık ilgi için yaptığınızı düşünmeye başlıyorum.
 
Buna alışmak lazım çünkü bu sadece burada yok, gerçek hayatta da var. Kim makam mevki olarak yüksekse ona daha çok saygı duyulur ve bu her zaman böyledir.(not: Ben bu ayrımcılığı kesinlikle desteklemiyorum. Sadece bunların hayatın gerçeği olduğundan ve çözümünün olmadığından bahsettim).
 
Arkadaşlar, ben oraya ek olarak bilgi vermiştim beğeninin kaldırıldığını biliyorum, moderatör sağ olsun. :(
 
Buna benzer diyebileceğim şey yetkililer içinde geçerli. Mesela bir yetkili yorum yaptığında yaptığı yorum saçma veya yanlış da olsa beğeniler yağıyor. Özellikle "kendince kapak" yapıp konuyu kilitleyenlere yapılıyor bu olay. Bunları ısrarla beğenenlere sadece acıyorum. 🙂
 
Hem de yüksek mesajlı ve likelı kişiler troll yapıyor. Konu sahibi bütçeyi belirtmediği için 1200W PSU öneriyorlar örnek. Yemin ederim küfür etmek istiyorum teker teker. 50 kişi var hepsine küfür etmek istiyorum ama biliyorsunuz bu forumu... Yasak.

Kendilerini üstün sanıyorlar. Bence bu foruma reset atılmalı ve isimler değiştirilmeli ki artık seçici olmasın.
 
Tamam beğenebilir bunda suç bulmuyorum; ama bazı konularda aynı mesajı daha önce yazmış birisi, daha az beğeni alıyor.
Bunun üstündeki paragraftan tam bir şey anladığımı söyleyemem.
Anladığım şey konuya yüksek mesaj sayılı A kişisinin cevap vermesinin ardından düşük mesajlı B kişisinin A kişisinin mesajını alıntılayıp katılıyorum vb. şeyler yazması veya sadece etkiket bırakmasıysa haklısınız.

Konuda ilk cevap veren az mesajlı A kişisinden sonra aynı mesajı çok mesajlı B kişisi gelip yazınca B kişisi daha çok beğeni alıyor diye yakınıyorsanız beğenilerin gizlenmesi ve puan sisteminden çıkartılması bu olayı etkisizleştirdi.

Yine de "Kural 6" deyip raporlayabilirsiniz. Kuralı düzgünce okuyup idrak ettiğinizden emin olun.
 
Reaksiyon gelmiyor diye ağlayıp, konu açacaksanız. Sizlere 100.000 reaksiyon verelim mutlu olun. Amacınız reaksiyonsa gidip konu dışında saçma sapan konular açıp hit kasabilirsiniz yapan var.
 
Beğeniler kaldırıldı ve artık görmek için profile gitmemiz gerekiyor. Bazı arkadaşlar profillerini geri açmak zorunda kalacaklar. Neyse ki böyle bir derdim yok.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı