Techopat'a Laf Attılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. İnceleme var inceleme var... Webtekno'yu takip etmiyorum. Kuruluş yılı nedir, kimler var tam da bilmiyorum açıkçası fakat 10 civarı videosunu izledim. Herkesin birbirine saygı duyması gerektiğini düşünüyorum.

Video dakikası videonun kalitesini belirleyen şeyler değildir fakat Technopat'ın videosunda sadece teknik detaylar değil kişisel yorumlar ve ince detaylar da mevcut. Teknik bilgi vermek inceleme değildir arkadaş, 1320 konusunda en başarılı incelemeler Technopat ve Teknoseyir'inkidir bana göre. Webtekno adlı site birçok siteye gönderme yaparak yükselmeyi istiyor sanırsam.

Böyle Facebook'tan laf ederek bir yere varılmaz. Teknoloji sitesinde dileyen site istediğini yapar, istese 10 saat de yapar. Vakti olan bakar olmayan bakmaz. Teknoloji videolarını günlük olarak takip eden biri olarak Zaten sadece teknik bilgilere bakmak istesem kıyas.la vb. sitelerden bakar geçerim.

Bu arada arkadaşlara da disslike atma veya hakaret içerikli yorumlar atmayın.

Bahsettikleri 7 dakikalık video ile Technopat'ın videosuna bakarak hangi detayların o video olmadığını veya eksik olduğunu görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

00:10 Lumia 1520 ve 1320 arasındaki boyut ve fiyat farkı
00:40 1320'nin ekranı ve özellikleri
01:20 1320'nin işlemci, RAM ve depolama özellikleri nedir
02:25 Cihazın hedef müşteri kitlesi kimler
03:50 Arka kapağın çıkarılabilir olması
05:00 Batarya tasarımı ve sim kart yapısı
05:40 Micro SD kartın kısıtlaması
06:40 Arka kapak için özel tasarım yapılabilir mi
07:35 Kablosuz bağlantı özellikleri nedir
08:20 Telefonun batarya kapasitesi nedir

Yakın Çekim
09:00 Kutu içeriğine bakış
10:45 Telefonun tasarımına yakından bakış
11:35 Kamera özellikleri nedir
12:35 Kulaklık portu ve yan tuşlara bakış
14:00 Cihaz boyutları ve koruma camı
14:50 Arka kapağın açılması ve kapağa yakından bakış
15:40 Micro SD ve sim kart yuvasına bakış
16:00 Batarya kapasitesi ve kullanım ömrü
16:45 Ekran yapısı ve parlaklığına bakış

Yazılım ve Performans
18:20 Ekran çözünürlüğü ve PPI değeri nedir
19:30 Office 365 yazılımına bakış
20:00 Sanal klavyeye yakından bakış
21:10 Uygulama mağazasına bakış
22:25 Nokia Here ve Maps uygulamalarına bakış
24:00 Nokia Mix Radio uygulamasına bakış
27:00 OneNote uygulamasına bakış
27:50 App Social ve Data Sense
28:35 Internet Explorer uygulamasına bakış
30:30 Çeşitli kurulu uygulamalara bakış

Oyun Testleri
31:10 Mass Effect: Infiltrator performans testi
35:30 Modern Combat 4 performans testi
38:10 Mirror's Edge performans testi
38:40 Sims 3 performans testi
41:10 DaVinci Pinball performans testi

Kamera Testi
43:25 Kamera açılma süresi nedir
43:45 Renk derinliğinin değerlendirmesi
44:50 Video kayıt testi
45:15 Çekilen foto ve videoların değerlendirmesi
47:40 Çeşitli foto uygulamalarına bakış

Sonuç Değerlendirmesi
49:15 Cihazın artılarına ve eksilerine bakış
53:00 Son karar ve alternatiflerin değerlendirilmesi
53:45 Fiyat/performans ödülü veriyoruz

Adamlar 56 dakikalık 1080p videoyu atıyor sıkılmadan, sonra bu teknoloji sitesi de laf yapıyor öyle mi? Buna üşengeçlik denmezde ne denir?

Meyve veren ağaç taşlanırmış. Rica etseydiniz Technopat sizin reklamınızı yapardı. Niye böyle yollara başvuruyorlar?

Herkes konuşur ama icraat ve insanlığa karşılıksız yardıma gelince hiçbir şey yapmayıp, yapanlara laf atanları muhataba dahi almamak gerek. Technopat, Türkiye'nin en ve tek büyük teknoloji sitesi benim için.

Adamlar tanıtım gibi inceleme yapacak sonra laf atacak SDN'de öyle. Adam Casper GTX 745M üst seviye ekran kartı diyor ya. Bu WebTekno'yu izliyordum ama beni soğuttular arkadaş bu ne yani. Kıskançlar .s .s .

Galiba geçen yaz veya bahardı. Technopat'ı ilk o zaman görmüştüm YouTube'da. Asus Rog CG 8890 videosu idi. Sıkılmadan hepsini keyifle izledim o videonun. Ben Technopat ve TeknoSeyir'den çok şey öğrendim. Azerbaycanda böyle forum, kanal -neredeyse yok diyebiliriz. Bu yakınlarda Maximus VII Hero incelemesini izlemiştim. Adamlar öyle iyi anlatıyor ki 3 saat bile olsa izlerim. Webtekno'ya mı kalmış benim vaktimin derdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 dakikada krem peyniri bile doğru düzgün inceleyemeyiz.
Her ayrıntıyı ince ince anlatıyor olmaları suç mu ? Ben 1080P indirip sinema tadında izliyorum. Çekemeyenler çift çubuklu modeme geçsin artık, ne yapalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı