1 ay bile sürebilir. Değişimde ne seçeceğiniz hakkında öneri yapabiliriz hangi oyunları oynuyorsunuz?AOC 24G4X monitörü geçen hafta salı günü elime ulaştı. 5-6 gün önce aradım, hâlâ sitede değişim onayı bekliyor. İki hafta olacak, ne kadar sürüyor?
Berbat bir firma. Ne kadar süreceği hiç belli olmaz.AOC 24G4X monitörü geçen hafta salı günü elime ulaştı. 5-6 gün önce aradım, hâlâ sitede değişim onayı bekliyor. İki hafta olacak, ne kadar sürüyor?
Monitörünüzden memnun musunuz? Konu ile alakalı moderatörler silmesin.Berbat bir firma. Ne kadar süreceği hiç belli olmaz.
Gayet memnunum, arkadaşa tavsiye ederim. (25G3ZM)Monitörünüzden memnun musunuz? Konu ile alakalı moderatörler silmesin.
1 ay bile sürebilir. Değişimde ne seçeceğiniz hakkında öneri yapabiliriz hangi oyunları oynuyorsunuz?
Gayet memnunum, arkadaşa tavsiye ederim. (25G3zm)
Üst modelleri talep etmeye hakkınız var. 2K monitör alabilen bile olmuştu.Hocam 24G4X i 4700TL'ye almıştım o monitör 7 8 bin lira nasıl olacak.
Üst modelleri talep etmeye hakkınız var. 2K monitör alabilen bile olmuştu.
AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?
1 Ağustos 2023 tarihinde İtopya üzerinden aldığım AOC 24G2SPU/BK model monitörde yaklaşık 2 ay önce ekranda ince düz çizgiler belirmeye başladı. Bunun üzerine 3 gün önce TecPro aracılığıyla garanti sürecini başlattım. Az önce arıza takip sisteminden kontrol ettiğimde ürünün “değişim onayı...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.