Tehdit ediliyorum

Amcam polis de. Belki bir işe yarar.
 
Onlara deki ben kimseden korkmuyorum feriştahın gelsin bana zarar veremez de eğer ayağına gelirseler ne buluyorsan geçir heriflere.
 
Bencede fazla vakit kaybetme. Polisler çağarır onlara ayar verir. Sonra zaten havaları söner.

Tamamdır hafta içi ilk işim o olacak.

Şebek çok ortalıkta, üstte yazdım "kızın çevresinde de şebek varsa uzak dur diye" yine de hevesin varsa adım at.

Malum okulda ve sınıfında ve ayrıca kızla aramda bir şey yok 1 gün konuştuk yani dün başladık konuşmaya gecesinde tehdit aldım.

Ve ayrıca böyle tipler genelde tek gezmiyor diyelim biri teke tek çağırdı 10 kişi falan olurlar.
 
Malum okulda ve sınıfında ve ayrıca kızla aramda bir şey yok 1 gün konuştuk yani dün başladık konuşmaya gecesinde tehdit aldım.
Ben uzak duruyorum böyle şebeklerle ilişiği olan kızlardan.
Zaten heves ilişkileri oluyor senin yaşında, vakit kaybetme böyle şeylerle.
 
Kardeşim ben 26 yaşıma giriyorum yakında başıma böyle sayısız olay geldi. Hem getto bir bölgede yaşıyor olmam hem uzun saçlı küpeli hem oldukça uzun ve yapılı olmamdan hem de yaşadığım bölgeye kıyasla çok daha eğitimli kültürlü nazik biri olduğumdan yemediğim hakaret zorbalık kışkırtma kalmamıştı. Ben bunları görmezden geliyor ciddi problemlerle karşı karşıya kalınca savuşturup polise falan şikayet ediyordum tabi bir çözüme kavuşmadığı gibi üstüne ekstra problem açıyordu. Sonra bir gün kız kardeşimle otobüs beklerken 3 kişi yine beni kenara çekip "adam mısın laaaağnnn seğğğnn" gibi dış görünüşüme boyuma posuma laf atma çabalarıyla bana bıçak çekiyorlardı tam o sırada bir tanesi kardeşime laf attı çok sinirlendim 3 ünü birden kevgire çevirdim ama öyle sıradan bir dayak değildi yani hastanelik seviyeye getirdim 3 ünü de. Bilirsin zaten bu tipler 1.60 anca 40 50 kilo kekolar bunlar. Sonra tabi ben davalık oldum yıllarca ben ses etmedim zorbalığa dayandım polise ben gittim başlarından savdılar hiç kimse oralı olmadı taaa ki ilk kez şiddete başvurdum tak davayı yedik. Sonrasında dava düştü falan filen ama ben bunları böyle et dönere çevirince bunlar çoğalıp evime tehditle geldiler evimi falan taşladılar. Bende bu yaşanan durumlar karşısında kişilik değiştirip şiddet yanlısı zorba birine dönüşmeye başladım. Gücümün kuvvetimin de verdiği bir özgüvendi bu. Tabi bu olaylar 8 sene önce falan başladı son 3-4 yıl önce bitti. Şuan hala aynı yerde yaşıyorum kimse bulaşmaya da cesaret edemiyor bir saygıda sağladım yaşadığım yeri bölge olarak değiştirmedim ama farklı bir eve geçtim hala bir problem yok falan filen. Bunları bu kadar uzun uzun anlatmamın sebebi de belki pek mühim değil ya da aman ya ne olacak gibi düşünme diye anlatıyorum. Benim kadar alttan alarak hiçbir çözüme kavuşamazsın. Şiddeti ve zorbalığı da asla övmüyor tasvip etmiyorum ancak insan gibi iletişim kurmasını bilmeyenlere de insan değeri vermemelisin. Sen bu yaşadığın olay karşısında yine insan gibi davran ama işler çözülemeyeceği noktaya giderse kendine olan inancın yanında olsun sonra benim gibi bir anda yılların sinirini bir anda kendini aşırı zor bir durum içerisinde bırakacak eyleme kalkışma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı