Tehdit ediliyorum

Evet merhaba arkadaşlar başıma saçma bir olay geldi. Bir kız ile konuşmaya başladım. Kız beni öncesinde beğenmiş ve konuşmaya başladık. Bu kızın, kız arkadaşı bizim konuştuğumuzu konuştuğu erkeğe söylemiş. O erkek de gidip seven erkeğe söylemiş. Onlar gelip 3 kişi gecenin 1 buçuk 2 sularında bana yazdılar küfürlü şeyler. Yok üst üste koyarım falan... Doğru düzgün konuyu bilmeden tehditler aldım ve bir tanesi bacağımı kıracağını söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım? Polise gidip şikayet etmeli miyim? Ertesi günlerde bana sorun çıkarırlar mı? Afrika da mıyız ya insan istediği ile konuşamıyor mu?
Bu kadar kırılgan ve pembe olmana gerek yok , polise şikayet etmek falan geç bunları. Sana sövüyorlarsa sen de onlara söv kavgaya çağırıyorlarsa sen de adam topla kavgaya git. Kızlar böyle erkeklerden etkilenir.
 
Bende bilerek konuşurken korkuyormuş gibi mesajlarla cevap vermeye çalıştım sence bu durumda akıllıca davranmış mıyım?
Muhtemelen onların da amacı korkutup istediklerini yaptırabilmek. Daha ötesine de geçebilirler bunu bilemeyiz. Buna ne kadar hazırsın bence bunu düşün. Gerçekten o kişi senin için çok mu önemli bunu düşün. Mümkün olduğu kadar o kişilerle iletişim kurmamaya çalış. Onlar yazsın dursun.
 
Anlatıyorum. @tristessehivernale hocamın bunu okumasını istiyorum çünkü aynı fikirdeyiz. Bu tipler hep çoğul olarak gezerler ve tek başlarına kendilerine güvenmezler. Benim 2-3 ay öncesinde bir sevgilim olmuştu, ayarlama şeklinde. Neden bunu tercih ettin diye soracak olursan çok merak ettiğim için. Böyle kızların çok geniş çevreleri olur ve genellikle şehrin pek nezih olmayan mahallelerinden olurlar, tabii bu dediğim büyük olan şehirler için geçerli. Bu kızlara yürüyen çok olur ayrıca haberin olsun. Neyse ben bu kızı parka götürdüm, kızın tanıdığı 2 serseri. Serserilerin yanlarında gene 2 kız, olay bana atar yapıp yanlarında olan kızlara hava vesaire atmak. Kız bunların tanıdığı olduğu için karşılaşmak zorunda kaldık ve bunlar direkten atar yapıp kavga çıkartmaya çalıştılar. Bense yanımda kız olduğu için kaçmadım, neticede hafif bir dayak yedim. Sonra kızı bıraktım. Eğer böyle bir kızla beraber olursan sürekli başka insanlar sana sıkıntı çıkartır ve dayak yeme ihtimalin epey yüksek.

Konuştuğum kız o tiplerle takılan biri hiç değil aynı sınıfta sadece o serseri ile.
 

Geri
Yukarı