Tehdit ediliyorum

Evet merhaba arkadaşlar başıma saçma bir olay geldi. Bir kız ile konuşmaya başladım. Kız beni öncesinde beğenmiş ve konuşmaya başladık. Bu kızın, kız arkadaşı bizim konuştuğumuzu konuştuğu erkeğe söylemiş. O erkek de gidip seven erkeğe söylemiş. Onlar gelip 3 kişi gecenin 1 buçuk 2 sularında bana yazdılar küfürlü şeyler. Yok üst üste koyarım falan... Doğru düzgün konuyu bilmeden tehditler aldım ve bir tanesi bacağımı kıracağını söyledi. Bu durumda ne yapmalıyım? Polise gidip şikayet etmeli miyim? Ertesi günlerde bana sorun çıkarırlar mı? Afrika da mıyız ya insan istediği ile konuşamıyor mu?
Forumdan 40 kişi topladın kanka işte indiririz onları rahat ol 😀 şaka bir yana bize gelişmeleri bildir ben merak ettim şu an .
 
Forumdan 40 kişi topladın kanka işte indiririz onları rahat ol 😀 şaka bir yana bize gelişmeleri bildir ben merak ettim şu an .
Harbi artık karşıdakinin adam toplamak için foruma yazması gerekecek sanırım😀.

Bence en mantıklısı ülkü ocaklarına gidip yardım iste haklı olduğun için yardım ederler 30 40 kişi karşı okulu basmaya gidin.
Belki Diyarbakır'da yaşıyordur 😀 .
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar polislik bir durum kalmadı tüm sıkıntıyı çözdük önerileriniz için teşekkür ederim iyi sosyaller.
 
Bu aptal zarganalardan hiç korkmanıza gerek yok. Elini kaldırsan korkup kaçıyorlar. Olayı çözmüşsünüz Allah'tan. 41 sayfa yorum var hocam nasıl çözdüğünüzüde anlatın.
@xiquse
 
Öncelikle "seven erkek" seven değil kızın sahibi erkek demek daha doğru bir tespit olur, ikincisi o kız bir böyle bir erkekle bir şekilde ilişkisi olduysa o kızda konuşulacak kız değil bana göre bu doğrultuda kız ile bağlantı kesilirse otomatik olarak tehditde bitecektir. sözüm ona seven erkek bunu bir kazanma olarak algılayabilir. "bak gördünmü çocuğu pasifize ettim" muhtemelen kızda "erkeğim benim , sen çok güçlü bir erkeksin" gözüyle bakacaktır. benim gibi insanların alanı içinde olmayan olaylar gözlemlerim sadece.
 
Öncelikle "seven erkek" seven değil kızın sahibi erkek demek daha doğru bir tespit olur, ikincisi o kız bir böyle bir erkekle bir şekilde ilişkisi olduysa o kızda konuşulacak kız değil bana göre bu doğrultuda kız ile bağlantı kesilirse otomatik olarak tehditde bitecektir. Sözüm ona seven erkek bunu bir kazanma olarak algılayabilir. "bak gördünmü çocuğu pasifize ettim" muhtemelen kızda "erkeğim benim, sen çok güçlü bir erkeksin" gözüyle bakacaktır. Benim gibi insanların alanı içinde olmayan olaylar gözlemlerim sadece.

Kız istemiyormuş hocam okumadınız mı?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı