Tehdit ediliyorum

Artık sızmaktan petrole dönen datalarımız yüzünden isim ve soyisim sayesinde tüm özel bilgilerinize erişebiliyor insanlar, sizin yaptığınız davranışı yargılamayacağım. Bir şey yapamazlar, engelleyin geçin ve hesabınızı silin. Bunu atlattıktan sonra isterseniz yeni bir hesap açabilirsiniz. Geçmiş olsun.
 
Reşit değilseniz polislik her olayda ailenize bilgi verilmeye çalışılır diye biliyorum her türlü haberleri olur.
 
Hocam para karşılığı fotoğraf almak nedir? Google amca bütün isteklerinizi tatmin edebilir. Durum o kadar vahimse para karşılığı hizmet alabileceğiniz bir yere gidiniz lütfen. Evet vereceğiniz meblağ aynı olmayabilir fakat alacağınız hizmette aynı değildir emin olun. Bu arada sizi tehdit eden arkadaşa “hadi yürü koçum” deyip bir öpücük gönderin kendisine. Sonra da siber suçlara şikayet edin diyeceğim ama pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. He bir de engellemeyi unutmayın.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230301-071239.png
    Screenshot_20230301-071239.png
    107,2 KB · Görüntüleme: 143
Kanka en fazla olacak şey yaptığın fotoğraf karşılığı para işini ailenize anlatması olacaktır rezil olabilir veya dayak yiyebilirsiniz.
 
Bu tür konulara sürekli bu rehberleri paylaşıyorum, bir kişi de hemen konu açmak yerine araştırsa çözüm bulacak aslında.


Bu senin düşündüğün gibi bir sorun değil siber suçlar hiçbir şey yapamaz bu kıza + yapsa bile çocuğun amacı ailesinin duymaması ailesinin bilgilerine sahipse zaten her türlü duyacak.

Bunu yazmış bana.

Hddhhshshss sude inatçı çıktı sjhsdhhdhdh.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı