ccatlover121
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?