Tehlikede hissediyorum

Öyle yapacağım. Ayrıca bu arkadaş bu kız meselesi ayaklarıyla etrafımda dolandığı için bu sebebi elinden almam lazım. Kıza en yakın sürede çıkma teklifi edersem yakamdan düşer (kızı kendimi kurtarmak için kullanmayacağım. Kendisi kızı araştıracağını falan söyledi ve böyle yaparsam öyle yapmak için bir bahanesi kalmaz. Kendisine de çıkma teklif etmeyi planlıyordum). Sizce bu işe yarar mı?

Ben gayim de diyebilirsin.

Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?
Atıyormuşsun gibi geldi, yok deseydin. Kıza yürü ve sana ilgisi olup olmadığını anla, kızı sana ayarlamaya çalışacaksa delikanlı çocukmuş da, sen neden ağlamaya başladın?

Tanımadığım ve katil olduğunu bildiğim bir kişi bir anda hayatıma girmeye çalışıyor. Konuşma şekli rahatsız edici. Gülümseyişi aşırı rahatsız edici. Birini öldürmüş bir kişinin gülüşü çok samimi olunca ürperiyor insan.

Hangi şehirde yaşıyorsun? Ciddi mi diyorsun yoksa atıyor musun anlamadım da derdi neymiş git sor bence, alttan alarak samimi cevaplar ver, tenha yerlerde bulunma olmazsa polisi ara.

Tanımadığım ve katil olduğunu bildiğim bir kişi bir anda hayatıma girmeye çalışıyor. Konuşma şekli rahatsız edici. Gülümseyişi aşırı rahatsız edici. Birini öldürmüş bir kişinin gülüşü çok samimi olunca ürperiyor insan
Konuşma şekli nasıl hocam pısırık sesle mi yoksa normal ses mi ?

Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?

Hocam adamın gözünden Irak olun bence tavsiyem herif katil size de zarar verebilir genelde böyle kişiler sosyopat oluyor ve saçma salak sorular soruyorlar tıpkı bu adamın size sordukları gibi sıkıntılı bir tip kesinlikle uzak durun size de zarar verebilir zaten kurduğu cümlelerden hareketlerinden psikopat olduğunu anlarsınız çok net şekilde ki bunu anlamışsınız ve içinize bir korku silsile edilmiş benim de çevremde vardı böyle biri bana sürekli abuk subuk sorular soruyorlar ağzını yüzünü dağıtmıştım en son öldürmekle ilgili sürekli hayaller kuruyordu bu benim çevremdeki kişi sonra bir daha hiç görmedim umarım daha karşıma çıkmaz çünkü böyle kişilerin sağı solu hiç belli olmuyor Allah korusun bıçağı falan takar onların psikolojisi öyle hiç suçluluk duygusu yok öyle insanlarda boşu boşuna yaralarınırsınız veya ölürsünüz o yüzden acilen uzaklaşın ciddi manada tehdit edici unsurları da vardır tahminimce bu kişinin doğru muyum? Karakter analizlerini çok iyi yaparım anlattığınıza göre herif bana göre psikopat, sosyopat, mizantropi, mazoşist bir kişi.

Ben gayim de diyebilirsin.

En mantıklı cevap sanırım bu olur ve o kişiyi bu arkadaşımızdan uzaklaştırır gibi ama eşcinsellere karşı bir takıntısı ve öldürmekle ilgili takıntısı varsa geçmiş olsun demek düşer bize maalesef.

İyi yapmışsınız hocam ama adam takıntılı ise sizi bulur orası bir gerçek böyle kişiler bayağı zeki oluyor panelden falan bulursa şaşmamak lazım.

Haklısınız ama şöyle bir sıkıntı var. Katiller bildiğim kadarıyla geçmişlerinin yüzüne vurulmasını sevmezler. Ona sorarsam sinirlenebilir. Arkadaşlarıma sorsam sır tutmayı bilmedikleri için sorduğumu söyleyebilirler. Durumumu anlatsam etrafa yayılabilir. Sınıfta bizi sevmeyenler var.

Evimi tam olarak bilmiyor. Sadece indiğim metro durağını söyledim.

Hiçbir şey sorma kanka sakın tavsiyem başına bela olur metro saatlerini denk getirmemeye çalış bir daha asla görmezsin eğer yine görürsen uzaklaşmak için farklı yollar dene bir sürü yol var en doğru yolu seçmende yardımcı oluruz emin ol şu an hayatın tehlikede bana göre hocam bu kişiyi kendinizden uzaklaştırmanız lazım acilen herif tam bir manyak.

Tanımadığım ve katil olduğunu bildiğim bir kişi bir anda hayatıma girmeye çalışıyor. Konuşma şekli rahatsız edici. Gülümseyişi aşırı rahatsız edici. Birini öldürmüş bir kişinin gülüşü çok samimi olunca ürperiyor insan.

Birini öldüren kişinin hala gülümsemesi aşırı sıkıntı bir şekilde uzaklaşın hocam bu arada siz bu herifi nereden tanıyorsunuz ya da o mu sizi tanıyor?

Son düzenleme:
Tanımadığım ve katil olduğunu bildiğim bir kişi bir anda hayatıma girmeye çalışıyor. Konuşma şekli rahatsız edici. Gülümseyişi aşırı rahatsız edici. Birini öldürmüş bir kişinin gülüşü çok samimi olunca ürperiyor insan
Arkadaşın bir fotoğrafı falan var mı acaba, atma şansın var mı? Öyle bir anlattın ki inanılmaz merak ettim görünüşünü. Atar kaldırırsın en kötü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı