Tehlikede hissediyorum

hocam hangi sehirdesiniz bu arada konuda göremedim eger yazdıysanız.

Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bi ihtimal var.

Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bir ihtimal var.

Terslemesi ölümle bile sonuçlanabilir Allah korusun kesinlikle soğuk davranmamalı sadece denk gelmesin yeter gibi ya da bir biseksüel olduğunu söylesin bu da bir yöntem bilmiyorum

Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bi ihtimal var.
Terslesin demedim kesinlikle, soğuk davransın dedim. Yani kendisinin ondan hoşlanmadığını anlamasını sağlamalı. O arkadaş da "bundan adam olmaz" diyecek noktaya gelmeli ki peşini bıraksın. En basitinden onunla karşı karşıya geldiğinde göz teması bile kurmasın. Konuştuğunda cevap versin tabi ama, tek kelimeyle geçiştirmeye çalışsın.

Beden diliniz aracılığıyla da size yönelmiş olabilir.
Türkiye sağ olsun dışarıda olması hiç şaşırtıcı olmamış.
Dikkatli olmak gerekir Psikolojisi hiç belli olmaz sırf bir laf etti diye Birini öldürdü diyorsunuz.
Kesinlikle uzak durun malesef Bu ülkede şikayet etmek de çözüm olmuyor aksine kötüye sürükleniyorsunuz.

Durumu ailene anlat ve kızın ailesini de uyar, şuan bu durumda kızdan çekinecek bir halin yok çünkü işler ciddiye binerse çok pişman olabilirsin. Elemanla olan ilişkini pat diye kesme ve kıza karşı olan ilgisizliğini belli et. Çocukla tenha yerlere gitme. Buradan gerisi senin ailene kalıyor artık.

Yani şahsen bana göre ufacık bebe kaldığı için eşşek sudan gelene kadar döverdim ama senin için işler öyle yürümediği için şiddetten uzak dur ancak yinede lazım olursa diye yanında biber gazı tarzında bir şey taşıyabilirsin.

Usta gay olduğunu kanıtlasın falanda lavuk homofobikse nolacak?

Kesinlikle hocam böyle kişiler artık çoğaldı benim çevremde de aynı böyle biri vardı ağzını yüzünü dağıtmıştım en son ama bu arkadaşın durumu çok üzücü gerçekten ve çok farklı biz bayağı öneri sunduk umarım birini uygular ve bu beladan kurtulur.

Biber gazı iyi seçenek hocam + bıçak taşıması da lazım ne olacağı belli olmaz ben bir biseksüel veya gay olduğunu yalandan söylesin diye tavsiye verdim belki böyle kurtulabilir bilmiyorum.

Bir de inşallah kolpa çekiyorsundur çekmiyorsan daha kötü çünkü.

Bende kolpa çekiyordur diye umuyorum ama sanmam durum ciddi gibi.

Adam öldüren birisi dışarıda nasıl geziyor anlamadım birde 17 yaşında demişsin nefsi müdafa olmadığı sürece imkansız salıverilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…