Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bi ihtimal var.Kızı ve ailesini bilgilendirmenin çok bir şey yarayacağını sanmıyorum, sürekli görüştüğü biri değil ki birden ilişkisini kessin. Daha da panik olurlar. Hiç gerek yok bence. Konu sahibinin kendi başına şahısla iletişimini bitirmesi lazım.
Ayrıca bu eleman hakkındaki bildiklerimiz sınırlı, konu sahibi bu arkadaşı her gün mü görüyor, aynı okuldalar mı, yakın yerde mi oturuyorlar? Eğer ki her gün görüyorsa kendisinin de bu şahsa yüz vermemesi lazım, soğuk davranacaksın ki yakandan düşsün. Selam bile vermemen gerekir. Eğer önce sen laf atıyorsan biraz sıkıntı.
Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bir ihtimal var.
Terslesin demedim kesinlikle, soğuk davransın dedim. Yani kendisinin ondan hoşlanmadığını anlamasını sağlamalı. O arkadaş da "bundan adam olmaz" diyecek noktaya gelmeli ki peşini bıraksın. En basitinden onunla karşı karşıya geldiğinde göz teması bile kurmasın. Konuştuğunda cevap versin tabi ama, tek kelimeyle geçiştirmeye çalışsın.Hocam eğer arkadaş onu tersleyip soğuk davranırsa onun yakasına yapışır biraz hafiften alttan alıp uzaklaşırsa belki bi ihtimal var.
Durumu ailene anlat ve kızın ailesini de uyar, şuan bu durumda kızdan çekinecek bir halin yok çünkü işler ciddiye binerse çok pişman olabilirsin. Elemanla olan ilişkini pat diye kesme ve kıza karşı olan ilgisizliğini belli et. Çocukla tenha yerlere gitme. Buradan gerisi senin ailene kalıyor artık.Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?
Yani şahsen bana göre ufacık bebe kaldığı için eşşek sudan gelene kadar döverdim ama senin için işler öyle yürümediği için şiddetten uzak dur ancak yinede lazım olursa diye yanında biber gazı tarzında bir şey taşıyabilirsin.Durumu ailene anlat ve kızın ailesini de uyar, şuan bu durumda kızdan çekinecek bir halin yok çünkü işler ciddiye binerse çok pişman olabilirsin. Elemanla olan ilişkini pat diye kesme ve kıza karşı olan ilgisizliğini belli et. Çocukla tenha yerlere gitme. Buradan gerisi senin ailene kalıyor artık.
Usta gay olduğunu kanıtlasın falanda lavuk homofobikse nolacak?Hocam ilk konu hakkında bir şey diyemem artık çünkü 16 yaşında olduğunu biliyorum arkadaşımızın ikinci seçenekte ise bayağı teori üreterek gay olduğunu öyle yalandan kanıtlayabilir bilmiyorum hem kızlardan hem erkeklerden hoşlanıyorum da diyebilir biseksüel olduğunu da söyleyebilir adam böylede uzaklaşabilir belki üçüncü seçenek dediğiniz gibi evet en ama en mantıklısı ama adam zeki zaten rotaları bir şekilde çakıştırır elemanla adam yine denk gelir zaten gelmese bile adam takarsa cidden panelden bulur evine gelir sen hayırdır çeker kızın ismini iyi ki de vermemiş arkadaş bu arada kız şu an tehlikede değil arkadaş tehlikede sıkıntı büyük.
Aynen eleman ile ilgili bilgiler cidden kısıtlı konu sahibi biraz bilgilendirirse ona göre çerçeve çok daha genişler.
Beden diliniz aracılığıyla da size yönelmiş olabilir.
Türkiye sağ olsun dışarıda olması hiç şaşırtıcı olmamış.
Dikkatli olmak gerekir psikolojisi hiç belli olmaz sırf bir laf etti diye birini öldürdü diyorsunuz.
Kesinlikle uzak durun maalesef bu ülkede şikayet etmek de çözüm olmuyor aksine kötüye sürükleniyorsunuz.
Durumu ailene anlat ve kızın ailesini de uyar, şu an bu durumda kızdan çekinecek bir halin yok çünkü işler ciddiye binerse çok pişman olabilirsin. Elemanla olan ilişkini pat diye kesme ve kıza karşı olan ilgisizliğini belli et. Çocukla tenha yerlere gitme. Buradan gerisi senin ailene kalıyor artık.
Yani şahsen bana göre ufacık bebe kaldığı için eşek sudan gelene kadar döverdim ama senin için işler öyle yürümediği için şiddetten uzak dur ancak yine de lazım olursa diye yanında biber gazı tarzında bir şey taşıyabilirsin.
Usta gay olduğunu kanıtlasın falan da lavuk homofobikse ne olacak?
Bir de inşallah kolpa çekiyorsundur çekmiyorsan daha kötü çünkü.
Adam öldüren birisi dışarıda nasıl geziyor anlamadım birde 17 yaşında demişsin nefsi müdafa olmadığı sürece imkansız salıverilmesiMerhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.