Çözüldü Tek dersten kalmak mezun olmaya engel mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

musiii

Centipat
Daha fazla  
10. sınıfta sadece İngilizceden kaldım onu vermek zorunda mıyım? Karnede ortalama ile geçti yazıyordu doğrudan geçti yerine. Kimi bunu vermezsen mezun olamazsın diyor, kimisi bir şey olmaz diyor. Hangisi doğru bilmiyorum.

Çözüm
10. sınıfta sadece İngilizceden kaldım onu vermek zorunda mıyım? Karnede ortalama ile geçti yazıyordu doğrudan geçti yerine. Kimi bunu vermezsen mezun olamazsın diyor, kimisi bir şey olmaz diyor. Hangisi doğru bilmiyorum.

Sorumlu olsaydın zaten sorumlu olarak geçti diye yazardı karnede. İngilizce de baraj değil edebiyat gibi olmadığı için onu vermek zorunda değilsin. O nedenle ortalama ile geçtin. O yüzden geçersin.

Sorumlu olsaydın zaten sorumlu olarak geçti diye yazardı karnede. İngilizce de baraj değil edebiyat gibi olmadığı için onu vermek zorunda değilsin. O nedenle ortalama ile geçtin. O yüzden geçersin.

Çözüm

Bir hocaya sordum o da girmek zorundasın dedi ama wp grubuna sorumluluğa girecek öğrencilerin listesini attılar ben yoktum.

Bir hocaya sordum o da girmek zorundasın dedi ama wp grubuna sorumluluğa girecek öğrencilerin listesini attılar ben yoktum.

Öğrenciler hadi neyse bilgisiz de öğretmen de dalgındı herhalde ya da bilgisi yok öğretmen olduğu halde. Zaten sende kontrol etmişsin listeye bile bakmana gerek yok. Kafanı karıştırmışlar her yönden ses geldiği için. Ama işin doğrusu bu. En önemli etken karne zaten. Karnede yazmıyorsa yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı