- Makaleler
- 15
Malesef kas yapın karşı tarafa yetmiyor. Boşa uğraşma. Belli ki karşı taraf gerizekalı mağara adamı ki dövdüğü takdirde rövanş istiyor. Aptal olsa gerek.
Hocam kabul et sonra arabaların yanlarından arkadaşların çıksın. Beraber hallediverin![]()
Ne güzel işte. Tam bir cool boy olayı. Tek başına yediğin dayağı yine tek başına topluyorsun. Delikanlılık böyle bir şey. Bu halde kimse dalga geçmez vallahi, ben saygı duydum.Yok dostum 3 saat uyumuşum. Saat akşam 5'te teketek çıktık basket sahasında kalktığımda köpekler beni kokluyordu öyle uyandım zaten.
Arkadaşlar neden sadece dalga geçiliyor?
Yok dostum 3 saat uyumuşum. Saat akşam 5'te teketek çıktık basket sahasında kalktığımda köpekler beni kokluyordu öyle uyandım zaten.
Buraya yazman bile saçma olduğu için.Arkadaşlar neden sadece dalga geçiliyor?
Dövmek istiyor iseniz ya hile yapıp çok kişi köşeye falan sıkıştırıp döveceksiniz ya da hiç bulaşmayın.
Köpekler suratımı çizmiş harita gibi suratım.Hem kroşeleri yedik yere çakıldık bide köpeklerden yedik darbeyi.Ne güzel işte. Tam bir cool boy olayı. Tek başına yediğin dayağı yine tek başına topluyorsun. Delikanlılık böyle bir şey. Bu halde kimse dalga geçmez vallahi, ben saygı duydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.