S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Hala dayak istiyorsun...WhatsApp'tan rövanş istemiş. Kabul etmeli miyim?
Hala dayak istiyorsun...WhatsApp'tan rövanş istemiş. Kabul etmeli miyim?
Hala dayak istiyorsun...
Hançeri kaptırma. Eline japon ile yapıştır olmadı. Roller değişmesin sonraYarın fasulye gibi ayıklayacağım elemanı.
Bela olacak tiplere bir kelime bile etmiyorum. Siz de etmeyin, olsun bitsin. Onlar yok gibi davranın. Hak ettikleri de bu. O kadar sorunluysalar da birkaç haftaya adreslerinde mahkeme kağıtlarını görürler.Bela bir yerde seni bulduğunda bu bakış açısıyla hareket edersen en iyi ihtimalle yediğin dayakla kalırsın. Ne kadar hümanist kurallara uyan bir yapıda olursan ol gün gelir sevdiklerini koruma, canını kurtarma pahasına içindeki canavarı uyandırman gerekir.
Yarın fasulye gibi ayıklayacağım elemanı.
Hançeri elimden alırsa kıyma yapar beni.Dalacağım yine de.Hançeri kaptırma. Eline japon ile yapıştır olmadı. Roller değişmesin sonra![]()
Başına geleceğinin farkında da haaHançeri elimden alırsa kıyma yapar beni.Dalacağım yine de.
Aman yapmayın kol, bacak kaptırıverirsiniz sonra.Hançeri elimden alırsa kıyma yapar beni.Dalacağım yine de.
Çünkü hem dayak yiyorsun hem de rövanşa çıkmak istiyorsunArkadaşlar neden sadece dalga geçiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.