Teknik lise mi, Anadolu lisesi mi?

@evrenpat hocam liseyi geçin. Üniversitenin bile neredeyse artık liseden farkı kalmadı.

Vallahi hocam eğitim bıkkınlık seviyesine geldi. Anadolu lisesine geçtim her yer boş insan dolu üniversitede düzgün insanlar olur diyordum onda da baraj kalktı. Keşke meslek lisesine gitseydim zamanında.

Şu an taban puanı 315 olan nişantaşında bir lisede okuyorum okul güzel ama ben elektrikçi olmayacağım. Diğer yanda istesem gidebildiğim mahalle Anadolu lisesi. Bir yanda arkadaşlarım, sevdiğim diğer yanda Anadolu lisesi. 10.sınıfım ve subay ya da öğretmen olmak istiyorum.

Merhaba düşüncenize saygı duyuyorum ancak okuyarak bu devirde bir yere varacağını
sanmam çünkü dediğin öğretmenlik mesajlı ve sabit maaşlı işler ve bu işlerden alacağın para yetmez bu devirde en çok para kazanacağın iş girişimcilik ya da PC üzerinden editör, logo tasarım gibi daha iyi işler olabilir 4yil lise ve üniversite gereksiz kendi kararın en iyisi açık lise.

İkisi de değil. Açık liseye bakabilirsiniz.
Geçmeyi düşündüm ama çok boş vaktim olacak
Merhaba düşüncenize saygı duyuyorum ancak okuyarak bu devirde bir yere varacağını
sanmam çünkü dediğin öğretmenlik mesajlı ve sabit maaşlı işler ve bu işlerden alacağın para yetmez bu devirde en çok para kazanacağın iş girişimcilik ya da PC üzerinden editör, logo tasarım gibi daha iyi işler olabilir 4yil lise ve üniversite gereksiz kendi kararın en iyisi açık lise.
Arkadaşlar girişmcilik ve "yazılım öğrenmek" moda oldu ama ben bunları istemiyorum. Amacım çok para kazanmak değil sevdiğim işi yapmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı