Teknik Servis Yönünden Monster vs MSI

JohnsonGmbH

Hectopat
Merhabalar. Biri Monster marka öteki MSI marka olmak üzere 2 laptop arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Fiyatlarının bir önemi yok. Özellik olarak iki cihazda aynı sayılır. Fakat teknik servis yönünden bir türlü karar veremiyorum. Gönlüm MSI'dan yana fakat acaba teknik servisi kötü müdür diye düşünmeden edemiyorum. Sizce hangi markanın teknik servisi daha iyi ? Daha doğrusu MSI'ın teknik servisi vasat mı?

Teşekkürler.

Not: Eğer alırsam MSI'ı Nova Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta düşüncen yanlış. Alacağın gamebooku servise götürmeye zorlamış gibi oluyorsun. Kendimce monster, MSI'a göre daha çok servis görebilir.

Ben monster kullanmış ve 4 kez servise gitmiş biri olarak söyleyebilirimki teknik servis bilgi açısından zayıf. Diğer taraftan müşteri hizmetler, teknik servisi vs son derece yapıcı. Şu an belki daha iyidir ben 1.5 yıl öncesinden bahsediyorum. Benim çalışan bilgisayarı kötürüm ettiler. En son sorunlarını ben düzeltip satmak zorunda kaldım. MSİ ve Monsteri servise gitme konusunda karşılaştırırsak muhakkak monster bu konuda MSİ'yi geçecektir. Benim için servis kaliteside önemlidir ama önceliğim servise götürmeyen bir bilgisayardır . MSİ bence bu konuda Monsterden daha iyi . Ayda 3 kere servise giden bir bilgisayarım olacağına, beni servise götürmeyecek bir bilgisayarımın olmasını tercih ederim .

Lakin şu şartlarda fiyat konusunda en mantıklı cihazların başında monster geliyr. Ben 4 ay önce yine gaming monster cihaz alıcakken, HP'nin çok kıyak bir indiriminden yararlanıp iyi bir cihaz aldım ve en sıcak dönemde bile 80 dereceği geçmiyor sıcaklık .

Olayın özeti maddi sıkıntın yoksa msi al, maddiyat önemliyse monstere bak .

Bana göre Türkiye de bulunan çoğu teknik servis aynı kafada. MSI servisine cihaz göndermiş biri olarak telefonda konuştuğum kişi bi küfür etmediği kalıyor. Müşteri olan biz mi onlar mı belli değil. O günden sonra MSI aldığıma ne kadarda pişman olsam da cihazımı yenisi ile değiştirmişlerdi.

Bana göre Türkiye de bulunan çoğu teknik servis aynı kafada. MSI servisine cihaz göndermiş biri olarak telefonda konuştuğum kişi bi küfür etmediği kalıyor. Müşteri olan biz mi onlar mı belli değil. O günden sonra MSI aldığıma ne kadarda pişman olsam da cihazımı yenisi ile değiştirmişlerdi.
Dediğine pek katılmıyorum çünkü şuan bilgisayari serviste olan biri olarak yazıyorum. GT72VR 6RE cihazimda klavyede birkaç tuşun çalışmamasından şikayetciydim. Buna ek olarak bakım yapılmasını ve BIOS vb donanımların da güncellenmesini istemiştim. Sadece 1 hafta sürdü yapılması ve test edilmesi. Beni arayarak bilgilendirdiler ve attığım her mesaja en geç 2 saat içinde geri döndüler. Anlayacağın gayet memnunum. Tabi servisde ki teknisyene de bağlı bir durum. Belki sana kötüsü denk gelmiş olabilir.

MSI GE62VR 7RF vardı bende. Fan bozuldu. Gönderdim kargo süreleri dahil 1 hafta sürdü. Salı gönderdim sonraki hafta salı günü elimde oldu. Monster kullanan arkadaşım 4 haftada aldı PCyi. Sorunu USB girişi bozuktu.
MSI artık GameBook konusunda ünlenmiş ve Dünya çapında bir marka. O yüzden serviside o denli kaliteli. Monster'sa MSI'a göre tabiki geride. Ama alırsın serviste bir sorun olur oda sana denk gelir. Bunun garantisi yok. Yine MSI seçmen daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı