İyi günler,
D&r isimli firmadan Xiaomi Redmi Note8 aldım ve telefonu 5 ay kullandıktan sonra telefon ekranında Ghost screen sorunu oluşmaya başladı.
15 Nisan'da telefonu kendilerine gönderdim ve 20 iş gününü geçti, 3 ay oldu telefon bugün servisten geldi.
Bu süreç içerisinde ilk 2 ay boyunca sürekli arayıp sordum inceleniyor dediler resmen beni oyaladılar, bunun üzerine bende tüketici hakem heyetine gittim dosya eksikliğinden reddedildi, eksikleri tamamlayıp karşı dava açtım, şu an THH davasında bir sıkıntı yok bekliyorum.
Telefon elime ulaştıktan sonra hiç paketini açmadan çağrı merkezlerini arayıp sordum ve oradaki arkadaş;
"Telefonu biz teknik servise bazı sorunlardan dolayı gönderemediğimiz için servis süresi başlamamış oluyor bu yüzden bir şey yapamayız." Dedi, böyle bir şey var mı?
Bu resmen telefonu veya karşılık parasını işgal etmek olmuyor mu? Bana yedek bir telefon bile verilmedi.
Ayrıca arkadaşın bahsettiği sorunların hiçbirinden hiçbir şekilde haberdar edilmedim ve hatta telefonun geleceğinin haberini bile bana ulaştırmadılar, 20 iş gününü geçtiği için ücret iadesi istedim(daha önceki konuşmalarında bu durumı kabul etmişlerdi)ona rağmen telefonu gönderdiler.
Bütün bu olanların üzerine şimdi ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.