Teknobiyotik açılmış ürün gönderdi!

Teknobiyotik fanısınız galiba ya da aileden birinde ortaklık var muhtemelen.
Geriye kalan satıcıların sahte olduğu bilgisi CIA tarafından geldi sanırım hocam biraz saçma olmuş.
Buna bilgi diyoruz. Git N11'den al, sonra da buraya gelip sahte MX 4 konusu açarsın.
Mantıken kişisel olarak duymadığın bir şey bilinmedik oluyor.
Genele göre yorum yaparsın. 1 kişinin bilmeyip 1.000 kişinin bildiği bir şey bilindik olur herkes için.

Buna bilgi diyoruz. Git N11'den al, sonra da buraya gelip sahte MX 4 konusu açarsın.

Genele göre yorum yaparsın. 1 kişinin bilmeyip 1.000 kişinin bildiği bir şey bilindik olur herkes için.
Adam hayatı boyunca teknobiyotik diye bir teknoloji marketinin varlığının bilgisini nerede kullanacak acaba bilmek zorundaymış gibi yorum yapmışsınız böyle bir zorunluluğu yok.
Bazı insanlar kafalarında saçma bilgiler barındırmıyor maalesef.

MX4'ün orijinal olmadığını kimyasal olarak laboratuvar da incelemeniz lazım ki böyle bir yorum yapabilesiniz ya da kimyagersiniz sanırım.

Adam hayatı boyunca Teknobiyotik diye bir teknoloji marketinin varlığının bilgisini nerede kullanacak acaba bilmek zorundaymış gibi yorum yapmışsınız böyle bir zorunluluğu yok.
Bazı insanlar kafalarında saçma bilgiler barındırmıyor maalesef.

MX4'ün orijinal olmadığını kimyasal olarak laboratuvar da incelemeniz lazım ki böyle bir yorum yapabilesiniz ya da kimyagersiniz sanırım.
Bilmek zorunda değil, yorum yapmak da. Eğer ana konusu bilgisayar olan bir forumda bilgisayar ile ilgili satış yapan bir firmayı bilmiyorsan yorum yapmamalısın. Sahte ürün olduğunu Arctic söylüyor. Onların da bünyesinde eminim kimyagerler vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmek zorunda değil, yorum yapmak da. Eğer ana konusu bilgisayar olan bir forumda bilgisayar ile ilgili satış yapan bir firmayı bilmiyorsan yorum yapmamalısın. Sahte ürün olduğunu Arctic söylüyor. Onların da bünyesinde eminim kimyagerler vardır.
Hocam siz anlamak istemiyorsunuz sanırım beni.
Arkadaş bilgilendirmesi için teşekkür etmiş.
Kutusu açılmış ürünü prestij sahibi olan mağaza göndermez zaten bu tüketiciye terbiyesizliktir.
Konu dışı yorum da yapmamış.
Konuyu açan arkadaş ne yapmam gerek diye bir soru sormadığı için konu dışı değildir.
Ben bu konuyu gördükten sonra bir daha teknobiyotik'den değil MX4 Mousepad bile söylemem yani bu herkesin kendi kişisel düşüncesidir.
İyi sosyaller.

Ne boş yaptın be dostum sen çok mu biliyorsun teknolojiyi forumu sorguya çekelim o zaman teknolojik alışveriş sitelerini bilmeyen forumda durmasın ne kadar boş bir yorumda bulunuyorsunuz farkında değilsiniz heralde.

Mantıken kişisel olarak duymadığın bir şey bilinmedik oluyor.

Teknobiyotik fanısınız galiba ya da aileden birinde ortaklık var muhtemelen.
Geriye kalan satıcıların sahte olduğu bilgisi CIA tarafından geldi sanırım hocam biraz saçma olmuş.
Hayır. Resmi distürbitör olduğu için en garantisi orası. MX4'ün sahtesini bulmak çok kolay. Birçok kişi sahtesini alıyor.

Ne boş yaptın be dostum sen çok mu biliyorsun teknolojiyi forumu sorguya çekelim o zaman teknolojik alışveriş sitelerini bilmeyen forumda durmasın ne kadar boş bir yorumda bulunuyorsunuz farkında değilsiniz heralde.
Aynı cümle içinde iki kere aynı şeyi söylüyorsun. Benim anlatmaya çalıştığım şey bilmeden konuşmamak gerektiği. Sen hala aynı yerdesin.

Açılmış ürün her firmada oluyor İtopya'da bile klavyede saç teli ve kir ile karşılaşan vardı. Ancak canlı desteğin herhangi bir şekilde destek olmaması çok rahatsız edici.

Tüketici Hakları Heyeti'nde arayabilirsiniz hakkınızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı