Teknobiyotik PC Yandı

mynespc

Picopat
Merhaba Birkaç ay önce Teknobiyotik A2.5 Almıştım.
Bugün Valorant oynarken PC'den koku, Duman geldi ve oyunda drop olmaya başladı kasaya baktım ön fanlardan biri çalışmıyordu PC'yi fişten söktüm ayrıca garantisi var sizce ne yapayım açmalı mıyım?

PC özellikleri:
R3 1200 AF
BIOSTAR RX 560 4 GB
GeIL Forza 8 GB 3000MHz
400W Aerocool PSU
SanDisk 240 GB SSD

Dosya Ekleri

• 20210207_172134.jpg
    20210207_172134.jpg
    201,6 KB · Görüntüleme: 148
PSU altta kalıyor yani açmam gerekiyor ama koku yok PSU'dan.

Açma boşuna. Ara söyle durumu sonra gönder gitsin. Garantili parçalar bunlar amele gibi söküp takmayla uğraşmayacaksın ve herkes bilmek zorunda değil. Bu artık onların derdi. Arızalı parça/parçaları değiştirip göndereceklerdir geri.

Aerocool PSU. Daha dün sipariş verdim bu foruma güvenerek. Emin misiniz?
Aerocool VX Plus 400W kullanıyorum. Baya oldu alalı, tıkır tıkır çalışıyor. Bir ürününde hemen sıkıntı olunca markayı kötülemek tamamen saçmalık. En iyi markadır demiyorum, ama kötü marka değildir. Ben uzun süredir kullanıyorum sıkıntı olmadı en iyi markadır demem ne kadar saçma ise bir kere sıkıntı olunca marka kötüdür demek de o kadar saçma. İçiniz rahat olsun, teknoloji şans işidir.

Aerocool VX Plus 400W kullanıyorum. Baya oldu alalı, tıkır tıkır çalışıyor. Bir ürününde hemen sıkıntı olunca markayı kötülemek tamamen saçmalık. En iyi markadır demiyorum, ama kötü marka değildir. Ben uzun süredir kullanıyorum sıkıntı olmadı en iyi markadır demem ne kadar saçma ise bir kere sıkıntı olunca marka kötüdür demek de o kadar saçma. İçiniz rahat olsun, teknoloji şans işidir.
Teşekkürler hocam, size katılıyorum.

Ben eren hocamı biliyorum forumdan. PSU hakkında şunu söylemem gerekirse ekran kartsız sistemde evet o "tıkır tıkır" kelimesi iş görür. Ama diğer örneğin 600W non 80+ olan modelleri 500W belki veremeyebilir. Eğer ekran kartıda kalifiye ise o PSU ile iş yürürmez. Benim demek istediğim GTX ve RTX sistemlerde kaliteli marka 80+ kullanmaları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı