Teknobiyotik'den uzak durun

Kendi saçma ürünlerine dünyanın en iyi ürünleri gibi ballandıra ballandıra anlatıp Cooler Master, Corsair gibi markaları çöp konumuna getiren bilgisiz insanlar topluluğu resmen.
V3.5 Killer için çektikleri videoda tüm ''cahilliklerini'' dökmüşlerdi ortaya.
Kurumsal bir firmayız diyorlar ve yaptıkları şeylere bak, hiçbir kurumsal firma şunu yapmaz. Mümkünse alışveriş falan yapmayın, muhatap olunmaz bunlarla.
Corsair Spec Delta'ya önü kapalı, hava akışı çöp falan deyip Dark N10'u göklere çıkartmıştı. Yazık ya cidden yazık, Allah akıl fikir versin. Allah kimseyi böyle acınacak duruma düşürmesin.

Sattıkları ürünleri doğru dürüst tanımıyorlar, bir defa ürün aldım, kullanılmış ve arızalı ürün gönderdiler, fakat iade sürecinde çok iyilerdi hakkını verelim. Kargoda da paketlemeleri sıkıntılı.

Yani konuşmayayım diyordum ama şu saçmalığa daha fazla dayanamayacağım:

1569479648309.png

Bu nedir yahu? Eski sürücü yayında mı? Yayında. Yeni sürücü yayında mı? Yayında. Eee? Bu firma geri zekalı mı kendi ayağına sıksın? Bu bildiğin kahvede oturup Lozan'ın "gizli maddeleri"ni konuşan dayı geyiği.

Şunlara bak bir de böyle şirketlerden alışveriş yapan ve yapmaya devam eden vatandaşlarımız var.

Ürünleri ucuzmuş. Sadece Teknobiyotik yok bu piyasada gözünü açan o siteden daha ucuza siteler bulur.

Bu terbiyesizliğin daniskası, yemek yediği kaba sıçmış bir şirket resmen.

Bir kuruş alışveriş yapmadım, yapmayı da düşünmedim ve iyi ki yapmamışım, iyi ki başka sitelere yönelmişim zaten videoları çeken kele ayar oluyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı