TEKNOFEST 2023 maddi yardımın ertelenmesi

Berat Savaş

Decapat
Daha fazla  
TEKNOFEST 2023 insansız su altı sistemleri (rov) dalında yarışmaya katılıyorum. Öntasarım raporu ve maddi yardım kazanmaya hak kazanan takımları 28 Aralık'ta açıklıyacaktık. Erteleye erteleye 4/5 Ocakta açıklandı. Açıklanana kadar o tarihle ilgili maddi yardım kazanmaya hak kazanan takımlar yazıyordu 6 Ocak sabahı bu yazıyı kaldırdılar. Biz fark edince mail attık geri dönüşlerinde tasarım raporunu geçip kritik tasarım raporunuda geçip olmayan parayla manuel hareket ve sızdırmazlık videosu için aracı yapıp finale kalan takımlara maddi destek sağlanacağı yönüyle. Böyle bir şey neden yaparlar emin değilim biz yapmaya çalışıcağız okuldan gelen parayla ama çekilecek çok takım var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum gözünü seveyim bu nasıl bir Türkçe ya, ortaları 3 kez okudum düzgün anlayabilmek için.

Takımlardan birinin herhangi Ak Parti Gençlik kollarına katılmasını ardından öyle bir daha denemelerini tavsiye ediyorum.

Her yıl olan bir şey bu. Ben bu yıl katılmıyorum ama önceki yıllarda zaten parayı önceden bulup bir şekilde girişiyorduk. Tek fark yarışma bayağı erken bu sefer. Önceki sefer ya yazın ya da sonbahar oluyordu. Mart ayındaki bir yarışma için şu an desteğin olmaması rezil bir şey yani.

Her yıl olan bir şey bu. Ben bu yıl katılmıyorum ama önceki yıllarda zaten parayı önceden bulup bir şekilde girişiyorduk. Tek fark yarışma bayağı erken bu sefer. Önceki sefer ya yazın ya da sonbahar oluyordu. Mart ayındaki bir yarışma için şu an desteğin olmaması rezil bir şey yani.
sonuna kadar katılıyorum bu yıl masraflar az birşey değil geçen yıl maliyeti ort. 20k olan şuan 33 34k ıyl başından beri daha da arttı birşeyler çıkarta çıkarta kendimiz bazılarını yapa yapa 17 18k ya anca düşürdük.

Dostum gözünü seveyim bu nasıl bir Türkçe ya, ortaları 3 kez okudum düzgün anlayabilmek için.

Takımlardan birinin herhangi Ak Parti Gençlik kollarına katılmasını ardından öyle bir daha denemelerini tavsiye ediyorum.

Boşuna fen lisesinde okumuyorum. D Son deneme 28.75 net mat 12 net Türkçe

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı