Teknorya mağduriyeti

Hocam arkadaşın amacı belli 14k ödediği ürünü şuanki güncel fiyat üzerinden iade yapılması gerektiğini düşünüyor sanırım. Satıcı siz olsaydınız ne düşünürdünüz bu konuda acaba ? :)
Ya ne anlatıyorsun hocam sen 1 gün içinde geri gönderdim diyorum. Ne güncel fiyatı.Ben talepte bulunduktan sonra fiyatı çok arttı.

Hocam arkadaşın amacı belli 14k ödediği ürünü şuanki güncel fiyat üzerinden iade yapılması gerektiğini düşünüyor sanırım. Satıcı siz olsaydınız ne düşünürdünüz bu konuda acaba ? :)
Resmini attığım belgeyi okusanız göreceksiniz. Satıcının zarar etmeden yapacağı yol orda yazıyor. Distribütör'e verecek ürünü onlar değişim yapacak. satıcı burda neden zarar etsin. Diğer satıcıyı savuvan arkadaşlara cevap dahi vermek istemiyorum.

Ya ne anlatıyorsun hocam sen 1 gün içinde geri gönderdim diyorum. Ne güncel fiyatı.Ben talepte bulunduktan sonra fiyatı çok arttı.

Resmini attığım belgeyi okusanız göreceksiniz. Satıcının zarar etmeden yapacağı yol orda yazıyor. Distribütör'e verecek ürünü onlar değişim yapacak. satıcı burda neden zarar etsin. Diğer satıcıyı savuvan arkadaşlara cevap dahi vermek istemiyorum.
1000 lira zam olmuştu değil mi?

1000 lira indirim olsaydı tavrın nasıl olacaktı?

İki taraf da haklı veya haksız. Ama burada asıl olarak şunu sormak istiyorum? Ben de yakın zamanda alacağım da gördüğüm kadarıyla HP baş belası konudaki bazı arkadaşlar da demiş. Kendi cihazım da HP ve çok mağdur etti beni, demek ki uzak durayım bu sefer.

Pavilion'dan uzak durun lakin Omen çok sağlam seridir.

Teknorya Satıcısı dert.

Satıcı hakkındaki tecrübelerim.
Allah yardımcın olsun dostum sende şanssızsın benim gibi :) benim para iadesi oldu en azından seni daha da yormuşlar. Umarım en kısa sürede istediğin olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı