Arkadaşlar, annem öğretmen ona uzaktan eğitime katılması için bilgisayar almıştım ve Teknosa'nın sözde promosyon olarak 1 yıl virus koruma programı yanına 1 yıllık Microsoft ofis lisansı vereceklerini, yaklaşık 400-500 liraya mâl olacağını belirttiler. Annem de kabul etti. Geçen gün yıllık diye verdikleri lisans 3 ay kullanmada bitmişti. Teknosa'yı aradığımda özür dileyip cihazı getirmemi talep ettiler. Herhalde kontrol edip ona göre yükleyecekler zannettim ama ne olsa beğenirsiniz, adam resmen herhangi siteden crack indirmiş, bunu da Microsoft'un uyarısı ile anladım: "Lütfen orijinal Microsoft ürünlerini satın alın lisansınız sahtedir, sahte yazılıma maruz kalmış olabilirsiniz." Bunu görünce direkt müşteri temsilcisini aradım ve sadece kayıt alıp size dönülecek dedi...
Arkadaşlar, bu durumda ne yapmam gerekir? İşin tuhaf kısmı alınan promosyon paketini fatura veya bir belgeye dökmemişler ama mağaza konuşmaları kayıt ediliyorsa bir orada kanıt var bir de verdikleri virus programının kutusu vesaire var. Ne yapmam gerek böyle bir durumda? Bu arada amacım Microsoft lisansı falan değil, sadece bu işlerden anlamayan insanları, iki üç kuruş daha fazla kar etmek için dolandırıyorlar. Acaba Microsoft'u arayıp bu durumu izah mı etsem bir işlem başlatırlar mı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar, bu durumda ne yapmam gerekir? İşin tuhaf kısmı alınan promosyon paketini fatura veya bir belgeye dökmemişler ama mağaza konuşmaları kayıt ediliyorsa bir orada kanıt var bir de verdikleri virus programının kutusu vesaire var. Ne yapmam gerek böyle bir durumda? Bu arada amacım Microsoft lisansı falan değil, sadece bu işlerden anlamayan insanları, iki üç kuruş daha fazla kar etmek için dolandırıyorlar. Acaba Microsoft'u arayıp bu durumu izah mı etsem bir işlem başlatırlar mı diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: