Telefon mu almak yoksa bilgisayar mı almak daha mantıklı?

Ben Redmi Note 8 var 3 yıl olacak. Yeni telefona vereceğim paraya ekipman dizdim (Klavye Fare Kulaklık Monitör Gamepad Mousepadx2) benim için telefon ara ara fotoğraf çekecek. Arama yapacak. Şarkı açacak o kadar. Her şeyimi bilgisayardan yaparım.
Snein hayatına göre değişir.

Bilgisayar daha mantıklıdır. Fakat beğendiğin bilgisayardan bağımsız diyorum.

Şimdi HP Victus al diyorsunuz da 17.3 İnç olanı yok. Bütçem de 20.000 Lira ne almalıyım ?

Hocam ben size şöyle diyim 1 yıl sonra sizce hangisinden daha çok kâr edeceğinizi düşünüyorsanız onu alın mağlum Türkiye

Onların fan ayarı var onu yapmazzsanız ısınır tabii ayrıca o kadar da abartiğınız kadar isınma problemi yok.

Bilgisayarı sürekli %100 fan hızında kullanıyorum. GPU oyundayken 85 90 dereceleri görüyor. Bu fan ayarı neymiş söyleyin bizde yararlanalım.

Bilgisayarı sürekli %100 fan hızında kullanıyorum. GPU oyundayken 85 90 dereceleri görüyor. Bu fan ayarı neymiş söyleyin bizde yararlanalım.

Oyun oynarken normal o değerler o kadar abartmayın bir şey olmaz ben hep o değerlere oynuyorum.

Normalde bilgisayar al derdim ama o link bıraktığınız laptop pek işe yarayan bir şey değil o yüzden telefon alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…