Telefon önerisi

Abim POCO F5 aldı ama ben beğenmedim, sizce ne alınır?

POCO F5 güzel ama Xiaomi sevene güzel.
Çogu kişi TAA Redmi Note Pro 8 moda oldgun günlerden beri hep şunu yazıyor MIUI kronik sorunlu Samsung alın paranıza yazık etmeyin. Benim güzel bir telefona ihityacım var ve Samsung'dan başka bir şey duymadım hiç.
Ayrıca neden belli markalar dışına çıkamıyoruz forumda onlarca farklı telefon markası varken?

S23 ya da iPhone istiyorsanız iPhone 12 bakabilirsiniz.

@Weeeii Mesajı ben silmedi moderatörler silmiş :)

POCO F5 güzel ama Xiaomi sevene güzel.
Çogu kişi TAA Redmi Note Pro 8 moda oldgun günlerden beri hep şunu yazıyor MIUI kronik sorunlu Samsung alın paranıza yazık etmeyin. Benim güzel bir telefona ihityacım var ve Samsung'dan başka bir şey duymadım hiç.
Ayrıca neden belli markalar dışına çıkamıyoruz forumda onlarca farklı telefon markası varken?
2 senedir babamın telefonunu ve 2 haftadır kendi telefonumu kullanıyorum. MIUI da problem yaşamadım. O problemli diyenlerin Xiaomi kullanıp kullanmadıklarından emin değilim. MIUI, bana OneUI dan daha güzel geldi bana.Eğer Xiaomi alacaksanız Mi serisini tercih edebilirsiniz. Çünkü genellikle amiral gemisi modeller sunuyorlar. Redmi, orta ve düşük bütçeye hitap ediyor. Poco ise Resmi gibi orta ve düşük bütçeye hitap ediyor ama F serisi hariç. Size önerim Xiaomi 13 serisine ve Poco F5, F5 Pro ya bakabilirsiniz.

iPhone 14-14Pro ayarı bir cihaz.
Çok iyi kamera.
Çok iyi tasarım.
Çok iyi batarya.
Çok iyi işlemci.
Çok iyi ekran.
Çok iyi tasarım.

S23 öneririm.
S23 Plus ekran daha büyük batarya daha fazla.

Ben telefondan pek anlamıyorum kusura bakmayın.
Bilgilendirme için teşekkürler.

2 senedir babamın telefonunu ve 2 haftadır kendi telefonumu kullanıyorum. MIUI da problem yaşamadım. O problemli diyenlerin Xiaomi kullanıp kullanmadıklarından emin değilim. MIUI, bana One UI'dan daha güzel geldi bana. Eğer Xiaomi alacaksanız mi serisini tercih edebilirsiniz. Çünkü genellikle amiral gemisi modeller sunuyorlar. Redmi, orta ve düşük bütçeye hitap ediyor. POCO ise resmi gibi orta ve düşük bütçeye hitap ediyor ama F serisi hariç. Size önerim Xiaomi 13 serisine ve POCO F5, F5 Pro'ya bakabilirsiniz.

One UI nedir?

2 senedir babamın telefonunu ve 2 haftadır kendi telefonumu kullanıyorum. MIUI da problem yaşamadım. O problemli diyenlerin Xiaomi kullanıp kullanmadıklarından emin değilim. MIUI, bana One UI'dan daha güzel geldi bana. Eğer Xiaomi alacaksanız mi serisini tercih edebilirsiniz. Çünkü genellikle amiral gemisi modeller sunuyorlar. Redmi, orta ve düşük bütçeye hitap ediyor. POCO ise resmi gibi orta ve düşük bütçeye hitap ediyor ama F serisi hariç. Size önerim Xiaomi 13 serisine ve POCO F5, F5 Pro'ya bakabilirsiniz.

One UI nedir?

One UI nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı