Telefon önerisi

Kabaca bütçe verebilirsen güzel olur, eğer bütçen çok düşükse AnTuTu puanı en yüksek olanı alırsın. Düşük bütçe telefonlarda kamera kalitesi kasa kalitesi vs pek fark etmiyor, kasmasın yeter diye bakıyorsun

Ortalama bir bütceden yola cıkarak söyledım konu sahıbının S24 Ultra veya 15 Pro Max alacak butcesi olsaydı zaten sordugu su soru komık olurdu.

Max 90 bin 100 bin arası.

Arkadaş evden çıkmayan bir mobil oyuncuysa ya da ikinci telefonu olacaksa olur. Telefonun performansı dışında kamerası da önemli.

O kadar değil zaten sırf kamera önemli.

Bir ihtimal 15 Pro ve 24 Ultra arasında düşünüyorum.

Max 90 bin 100 bin arası.

O kadar değil zaten sırf kamera önemli.

Bir ihtimal 15 Pro ve 24 Ultra arasında düşünüyorum.

Samsung'un S24 Ultra'sı bile 2015'te çıkan iPhone 6S gibi doğal fotoğraf çekemiyor rengi olduğundan parlak çekiyor yazılımsal efekt uyguluyor. Samsung kötü demiyorum ama kamerasını sevemiyorum bir türlü bence o kadar bütçeniz varsa Android düşünmeyin bile Apple alın geçin.

Samsung'un S24 Ultra'sı bile 2015'te çıkan iPhone 6S gibi doğal fotoğraf çekemiyor rengi olduğundan parlak çekiyor yazılımsal efekt uyguluyor. Samsung kötü demiyorum ama kamerasını sevemiyorum bir türlü bence o kadar bütçeniz varsa Android düşünmeyin bile Apple alın geçin.

O kadar da değildir hocam sonuçta herkesin çok övdüğü bir telefon Samsung S24 Ultra

Ya bazen bu Apple kullanıcıları o kadar abartıyor ki IPhone'u elimde 6S te var 6 yıl önce çıkan mi 8 de var o kadar mantıksız ki bu söylediğin bazen övemk için çok saçma yorumlar yapıyosunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı