Telefon Önerisi

Bütçe
80.000

GoldenExp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Dostlar şu anda üniversite öğrencisiyim ve telefonum A55. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat ne alsam karar veremedim. Tabletim Tab S11 olduğu için iki cihaz arası senkronizasyon mükemmel ders notlarım vs. hepsi anında diğer cihazıma geliyor vb. Şu anda iPhone 17 almayı düşünüyorum fakat bu cihaz uyumu ve Android'deki özgürlük, Samsung yapay zeka özellikleri ben Android tarafına çekiyor. S26 ile iPhone 17 aynı fiyatta fakat şahsi fikrim S26 o fiyatı hak etmiyor. Gözüm şu anda S25'te fakat onunda pil yeterliliği konusunda şüphelerim var. Şarjım hemen bitsin istemiyorum. Ayrıca küçük telefon almak istiyorum en fazla 6.4 inç. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsi fikrim gerçekten s26 fiyatını hak etmiyor ama aynı şekilde iphone 17 de bence gereksiz pahalı. Ekosistem olayı olmasa başka markalara yönelmeni söylerdim. S25 Dışında başka alternatif yok malesef.

Keşke Samsung da Apple gibi Ultra modeline küçük bir Pro yapsa da önersek. Yani S26 kesinlikle fiyatını hak etmiyor o konuda hemfikiriz, bu durumda tek seçenek S25 kalıyor elimizde.
S25 + o kadar hoşuma gitti ki anlatamam fakat takoz gibi 6.7 inç ekranla geliyor. Üzücü.

Bu arada şunu kesinlikle söyleyebilirim, S26 almaktansa iPhone 17'yi tercih ederim. Senkronizasyon işini Google keeps vs ile halledersiniz hocam. Tabii işin içine S25 girince ciddi bir bütçe farkı oluşuyor ve bu durumda karar size düşüyor. Eğer o parayı verip uzun yıllar kullacan bir cihaz arıyorsanız o cihaz iPhone 17.

Evet Ekosistemden biraz olsun vazgeçip başka bir program ile senkronizasyon yapacaksanız android tarafında batarya ve işlemci olarak iphone 17 fiyatına canavar telefonlar var. Android kullanmak isteyen biriyseniz 17 parasına iyi android telefon almak daha mantıklı. Ama tercih meselesi.

Bu arada şunu kesinlikle söyleyebilirim, S26 almaktansa iPhone 17'yi tercih ederim. Senkronizasyon işini Google keeps vs ile halledersiniz hocam. Tabii işin içine S25 girince ciddi bir bütçe farkı oluşuyor ve bu durumda karar size düşüyor. Eğer o parayı verip uzun yıllar kullacan bir cihaz arıyorsanız o cihaz iPhone 17.
Hocam iPhone 17 çok güzel fakat apple tarafındaki genel özelleştirme ve androidde olmayan kısıtlamalar beni çok daraltıyor. Ayrıca yapay zeka dandikliği de cabası. S25 pil performansı dışında en mantıklısı geliyor.

Circle to search gibi yapay zeka özellikleri diğer android telefonlarda var zaten illa samsung gerektirmiyor. Nesne silme gibi olaylar için honor için var diye biliyorum mesela xiomin de var diye biliyorum ve kesinlikle iphone 17 den daha iyi çalışıyor.

Circle to search gibi yapay zeka özellikleri diğer android telefonlarda var zaten illa samsung gerektirmiyor. Nesne silme gibi olaylar için honor için var diye biliyorum mesela xiomin de var diye biliyorum ve kesinlikle iphone 17 den daha iyi çalışıyor.
Hocam Xiaomi 17 bekledim çıkmasını fakat yine olay aynı o telefona 75.000 vereceğime gider iPhone 17 alırım. S25'in 7 yıl garanti yazılım güncellemesi alacak olması ve Samsung güvencesi çok daha mantıklı geliyor. S27 serisinde 17 Pro gibi bir telefon görmek dileğiyle.

Hocam Xiaomi 17 bekledim çıkmasını fakat yine olay aynı o telefona 75.000 vereceğime gider iPhone 17 alırım. S25'in 7 yıl garanti yazılım güncellemesi alacak olması ve Samsung güvencesi çok daha mantıklı geliyor. S27 serisinde 17 Pro gibi bir telefon görmek dileğiyle.
Ben daha ucuz olanları kastetim hocam, Bir telefona 50.000 Tl üzeri vermek bana garip geliyor çünkü 40.00-30.00 TL'ye de aynı işlevi gören hadi birazcık kamerası biraz ekranı kötü olan bir cihaz alıyorsunuz. F/P olarak bakacak sanız honor veya Xiaomi almanızı öneririm ama üst segment bir telefon alacaksanız siz bilirsiniz 17 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı