Dostlar şu anda üniversite öğrencisiyim ve telefonum A55. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat ne alsam karar veremedim. Tabletim Tab S11 olduğu için iki cihaz arası senkronizasyon mükemmel ders notlarım vs. hepsi anında diğer cihazıma geliyor vb. Şu anda iPhone 17 almayı düşünüyorum fakat bu cihaz uyumu ve Android'deki özgürlük, Samsung yapay zeka özellikleri ben Android tarafına çekiyor. S26 ile iPhone 17 aynı fiyatta fakat şahsi fikrim S26 o fiyatı hak etmiyor. Gözüm şu anda S25'te fakat onunda pil yeterliliği konusunda şüphelerim var. Şarjım hemen bitsin istemiyorum. Ayrıca küçük telefon almak istiyorum en fazla 6.4 inç. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1 yıldır kullanıyorumS25 + o kadar hoşuma gitti ki anlatamam fakat takoz gibi 6.7 inç ekranla geliyor. Üzücü.
Hocam çok sağolun tavsiyeniz için ama 6.7 inç çok büyük benim için. Şu anda A55 kullandığım için boyutu biliyorum maalesef. Çok teşekkürler yine de.S25 Plus
amazon.com.tr satışlı
1 yıldır kullanıyorum
çok hafif telefon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.