Telefon olmadığı için utanmak

Ablanın eski telefonunu kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum. Zaten telefonla geçirdiğim vakit günlük 10 dakika. Arkadaşlarınla Discord üzerinden konuşabilirsin.

Baban sana telefon almak için maddi yetersizlik hissediyor olabilir. Çok istiyorsan konuşup ikinci el idare edebilecek bir şeyler alabileceğinizi hatta senin de biraz biriktireceğini söylersen kabul edebilir. Veya önce biriktirip sonrasında baba elimde şu kadar var sende biraz destek olursan ikinci el şundan alalım dersin.

@furkan_soruyoR 9. sınıfa kadar telefonum yoktu. Utanma durumu hiç olmadı. Neyden utanasın ki? Hırsızlık mı yaptın, ahlaksızlık mı yaptın? Utanılacak şeyler bunlardır. Telefonun olmaması utanılacak bir şey değil dostum. Liseye geçince muhtemelen sana telefon alacaklardır.

Bir baba evladını tanır sana telefon alırsa derslerindeki başarının ciddi oranda düşeceğini bildiği için senin iyi bir derece ile okulu tamamlamanı istiyor sanırım.

Başarılı bir öğrenci misin bilmiyorum.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum.
Nacizane düşüncem budur.

arkadaşlar zaman hızlı akıyor yeni nesilde değerler değişti, 'benim zamanımda' ne olduğunun pek önemi yok. tüm sınıf arkadaşları wp grubundalarmış.

Sınıfta hiç kimseyle iletişimim yok herkes wp grubundan konuşuyor haliyle bende istiyorum yani.

İlk dönem dersleri iyi getirirsem bana telefon alın vs. gibi yöntemleri deneyin.

Aileniz telefon almıyorsa ya maddi açıdan doğru zamanı bekliyordur ya da başından hiç ayrılmayacağınızı düşünüyordur...
arkadaşa katılıyorum. yalnızca utanılacak bir durum değil. babanızla konuşup durumun ne olduğunu öğrenin, maddi kaynaklıysa yukarıda dedikleri gibi uygun bir zamanda almak için plan yapabilir 2.el tercihi ve para biriktirmeye çalışabilirsiniz. eğer size zararlı olacağını düşünüyorlarsa ortak yol bulmalı, ikna edici şekilde derdinizi anlatmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı