prototurk78
Kilopat
Daha fazla
Önerim Huawei Mate 20 Lite olur.
Kamera ve performans bakımından A50 bir tık önde fakat fiyat farkına değiceğini düşünmüyor karar size kalmış.
Şuanda 95 TL gibi bir fiyat farkı var. Tabi ben alasıya kadar ne olur bilinmez
Huawei Mate 20 Lite - Xiaomi Mi 8 Lite - Honor 10 Lite (64 GB) - Honor 8X (64 GB) - Samsung Galaxy A50 - Xiaomi Redmi Note 7 Karşılaştırması - Epey
Bu şekilde 6 telefonun birbiri ile karşılaştırmasını görebiliriz. Ancak batarya ve kamera dediğinizde aklıma ilk gelen ürün Xiamio Redmi Note 7 oldu.
Evet kağıt üzerinde Redmi Note 7 fena durmuyor. Fiyat avantajıda var.
Samsung A50 alacak kadar bütçen varsa alınmalı. Yeni alan bir arkadaşım bataryasından baya memnun. Ayrıca Redmi Note 7'ye göre 2 GB daha fazla RAM barındırıyor.
2750'e kadar çıkabilirim gibi duruyor.
![]()
Mizan CELL
Es Selamu Aleyküm Kardeşlerim, 21 Şubat 2018 Tarihinde ilk videomuz ile sizlerle beraber olduk Profesyonel bir ekip ile değil amatör ruh ile içerik hazırlama...www.youtube.com
Ben de yakın zamanda bu fiyat bandında bir telefon alacağım. Youtube'da dolaşırken bunu buldum. Çoğu özellik için bu telefonları kıyaslamış adam ve gerçekten çok iyi bir kıyaslama yapmış.
NOT: Reklam amaçlı değildir.
Evet bende gördüm. Ayrıntılı karşılaştırmalı testler yapmış. Galaxy A50 sonucuna varmış.