Aries
Megapat
Redmi note 7 pro hem fiyatıda iyi migrosta 1850 ye görmüştüm
Migros üzerinde satılanlar kendim arayarak bilgi aldım ve ithal garantili olduğunu öğrendim bilgi olarak ekliyim.
Redmi note 7 pro hem fiyatıda iyi migrosta 1850 ye görmüştüm
Zamanında 1549 tl ye ithalatçı garantili g5 aldım şuan ondan yazıyorum ilk aldığında problem çıkmassa bu zamanın telefonları kolay kolay bozulmaz ayrıca android telefonda snapdragon işlemci olacak tecrübeyle sabit.Migros üzerinde satılanlar kendim arayarak bilgi aldım ve ithal garantili olduğunu öğrendim bilgi olarak ekliyim.
Bir de NFC yok dezavantaja eklenebilir. Keza A50'de de aynı şekilde yok.Dün Redmi note 7 aldım gerçekten çok ama çok hoş bir telefon. 2 adet negatif konuda kafamda soru vardı. Biri reklamların oluşu telefonda. Bunlar ayarlardan tavsiyeleri gösterme diye kapatılıyormuş. İkincisi Türkiye garantili bulabilir miyim diye bir çekincem vardı ve Vatan mağzasından Türkiye garantili aldım. Kamerası, En yüksek android sürümü ile gelmesi, 2000Tl fiyat bandında pil ve işlem gücü konusunda yeterliliği. Üstelik Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ekranı 60fps video çekimi tüm özellikleri ve fiyatı ile alabileceğim en iyi telefon hissini verdi umarım siz de her ne model ve marka alıcak olursanız bu duyguyu yaşatır. Bilgi vermek istedim belki aklınıza takılan soru olur şuan kullanıcısıyım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.