Telefon verilerini root atarak kurtarmak

PcFanBabapro

Hectopat
Daha fazla  
Droidkit ile kaybolan verilerimi geri getirecektim, derin kurtarma için root istiyor. Telefon Samsung A34, droidkit üzerinden root atarsam riskli mi olur? Root geri kaldırılabilir mi, kaldırmanın riski var mı? Bilgiler benim için önemli o yüzden root düşünüyorum. Yardım eder misiniz?
@Umut Nas hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atabilirsin sorun olmaz. Root sonrası verileri kurtardıktan sonra stock ROM yükleyerek Root'u kaldırman en güvenli yol olur. Eğer Samsung pay gibi özellikleri kullanıyorsan, Root'u kaldırdıktan sonra bile Knox'un devre dışı kalacağını unutma.

Anladım hocam ben yine de güvenli bir yoldan root atayım ve root atınca veriler 0 lanıyor mu?

Root atarsan Knox sayacı etkilenir bunun sonucunda ise garanti devre dışı kalır. Root atabilmek için de bootloader kilidini açman gerekiyor bunun sonucunda da telefonun sıfırlanabilir.

Droidkit nasıl bir uygulama bilmiyorum açıkçası o yüzden onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

Root atarsan Knox sayacı etkilenir bunun sonucunda ise garanti devre dışı kalır. Root atabilmek için de bootloader kilidini açman gerekiyor bunun sonucunda da telefonun sıfırlanabilir.

Droidkit nasıl bir uygulama bilmiyorum açıkçası o yüzden onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz.

Hocam bayağı iyi telefonda komple ne var ne yok getiriyor ben denedim rootsuz bayagi silinmis fotoğraf SMS getirdi ama daha derinlere inmek için root istiyor sizin rehberinizdeki root yöntemi güncel mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı