Telefona ROM yükleme zarar verir mi?

Hangi android sürüm ROM kurmalıyım yoksa 5.0.1 sürümde kalmalımıyım

Sana fayda sağlamayacak hiç bir şey için ROM yükleme işlemi yapma. Piyasadaki ROMların çoğu 1-2 görsel değişim ve çoğu zaman da yavaşlama haricin bir avantaj sağlamaz. Telefonundan memnunsan hiç de ROM'a gerek yok. Ama bir program yüklemek istiyorsan (ve kullandığın sürüm desteklemiyorsa), telefonunun güncel bir KERNELL sürümünü denemek istiyorsan o zaman kullanabilirsin.

Örneğin ben şuanda orjinal android sürümünü kullanıyorum. Android 7.0. Memnunum. Ne zaman bu bana yeterli gelmemeye başlarsa o zaman ROM kurarım.
😉

Sana fayda sağlamayacak hiç bir şey için ROM yükleme işlemi yapma. Piyasadaki ROMların çoğu 1-2 görsel değişim ve çoğu zaman da yavaşlama haricin bir avantaj sağlamaz. Telefonundan memnunsan hiç de ROM'a gerek yok. Ama bir program yüklemek istiyorsan (ve kullandığın sürüm desteklemiyorsa), telefonunun güncel bir KERNELL sürümünü denemek istiyorsan o zaman kullanabilirsin.

Örneğin ben şuanda orjinal android sürümünü kullanıyorum. Android 7.0. Memnunum. Ne zaman bu bana yeterli gelmemeye başlarsa o zaman ROM kurarım.
😉
Bu aralar chrome samsung klavye touchwiz ana sayfa durduruldu hatası aldım hocam bu yüzden 3-4 ay idare etmeye çalışsın telefon yeter

Merhabalar Galaxy S4 I9500 telefonum var, Android sürümüm 5.0.1 yeni ROM atılması gerekli mi telefona zarar verir mi? Hangi android sürümü ROM kullanmalı
Bu rom nedir peki?

Yeni telefonuma geçmeden önce aynı telefonu kullanıyorduk, kesinlikle atılması gerek. Aşamaları düzgün takip ettikten sonra sorun yaşamazsınız. Ben Resurrection Remix ve Morphose arasında canım sıkıldığımda değiştiriyordum, size de bu ikisini önerebilirim.

Var hocam 😀 MUIU 8 vardı Android 6.0 tabanlı fakat kullanılmaz durumdaydı, sürekli Play Store sorunları ve SD kart sorunları yaşıyordum, arada olan şebeke sorunları da üstüne eklenince çekilmiyordu.
Tam tahmin ettiğim gibiymiş, ama XDA Developers'ta araştırmak lazım illaki iyi bir sürümü çıkmıştır. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı