Telefonum hacklendi

Esat Karaduman

Kilopat
Daha fazla  
Telefonum cebimdeydi klavye sesi geliyordu. Baktım Google'dan bir sürü sekme açılmış. Klavyem degişmiş.
Telefonum rootludur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmasıyla alakası yok. Root ile kullandığı uygulamalarla ya da telefonla alakalı.

Root atınca telefonun orijinal lisansı iptal olur. Üretici garanti dışı bırakır. IMEI sorunları oluşabilir, güvensiz saldırılarına açık bir hal alır. Bu sebepten dolayı root zararlıdır. Canım sosyal arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FearlessCan Root sadece sistem dosyalarına erişimini sağlar başkada bir özelliği yok yanlış bilgi verme. Samsung’larda knox sayacı atar buda servis dışı müdahale olduğunda sadece root ile olmaz başka şeylerlede olabilir. Stock ROM atarsa telefonu orijinal şekilde kullanabilir. IMEI sorunu falanda olmaz 2 sene rootlu ve romlu Android telefon kullandım. Kullandığın rootlu uygulamalara bağlı.

@FearlessCan Root sadece sistem dosyalarına erişimini sağlar başkada bir özelliği yok yanlış bilgi verme. Samsung’larda knox sayacı atar buda servis dışı müdahale olduğunda sadece root ile olmaz başka şeylerlede olabilir. Stock ROM atarsa telefonu orijinal şekilde kullanabilir. IMEI sorunu falanda olmaz 2 sene rootlu ve romlu android telefon kullandım. Kullandığın rootlu uygulamalara bağlı.
Ben olur demedim olabilir. Bu bir ihtimal internette güvenli kaynaklardan araştırabilirsin. Ve ayrıca dayım yazılım mühendisi ve bu işlerden anlıyor, yanında 7 ay kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı