2023 yılında aldım aşırı memnunum. Belki S26 Ultra çok iyi özellikle çıkarsa değiştirmeyi düşünürüm aksi halde alırken S27 Ultra'ya kadar götürür diyerek almıştım. Bayağı stabil çalışıyor donma çökme yaşamadım. Kamerası tatmin ediyor. Pili 2 yıl geçmesine rağmen 1 günü rahat çıkarıyor, hala 8 saatin üstünde ekran süresi veriyor. Kalem olayını sevdiğim için almıştım bayağı işimi kolaylaştırıyor. Tek sıkıntım parmak izi okuyucu ve bu benden kaynaklı. Genel olarak elim hep kuru olur(daha çok böyle pürüzsüz gibi), bazen 2.kez okutmama gerek kalıyor ama genelde yüz tanıma kullanıyorum. Aynı cihazdan kardeşimde de var ikisinde de ekran filmi mevcut o hiç sıkıntı çekmeden kullanıyor parmak izini. Bir de 4K 60 FPS video çekerken kameralar arasında geçiş mevcut değil, hangi kamerada çekimi başlatırsanız oyla devam etmeniz lazım.(1080p de geçiş mevcut, yazılımla gelir diye bekledik ama gelmedi

) PUBG, CoD, WoT Blitz, MOBA oyunlarını ara ara oynuyorum kasma vs hiç olmadı, performansı gayet yeterli. Hiç ısındığını hatırlamıyorum sadece ılık hissettiriyor en fazla o kadar.