iTechOk
Centipat
Teşekkür ederim bilgisayar başına geçtiğimde deneyeceğimRehber 4B. Aynı işlem dediğimle.
Teşekkür ederim bilgisayar başına geçtiğimde deneyeceğimRehber 4B. Aynı işlem dediğimle.
Verilen programlar Win 10'da kullanabilir mi?
Oruç kafasıyla düşünememişim kusura bakma.Konu güncel, rehberde de sistem belirtilmediğine göre kullanılabileceğini düşünmeniz lazımdı.
Konu güncel, rehberde de sistem belirtilmediğine göre kullanılabileceğini düşünmeniz lazımdı.
Rehber 2014 yılından kalma. Windows 10 ile uyumsuzluk olabilirdi. Biraz daha nazik cevap verseniz herkes mutlu olur.Konu güncel, rehberde de sistem belirtilmediğine göre kullanılabileceğini düşünmeniz lazımdı.
Size ne? Kendi özür diledi zaten, kişiyle kendi aramda konuşmalar sizi ilgilendirmez.Ne agrasif bir yanıt şeklidir bu.
2014'den kalma olması eski olduğu anlamına gelmiyor, konuda hala yazanlar var okumasını bilmeyen çok kişi var sosyalde. Güncel tarihlere kadar devam ediyor bakabilirdi yazılanlara. Dediğim gibi soru soranla ikimiz arasında bu konuşmalar her zaman.Rehber 2014 yılından kalma. Windows 10 ile uyumsuzluk olabilirdi. Biraz daha nazik cevap verseniz herkes mutlu olur.
Size ne? Kendi özür diledi zaten, kişiyle kendi aramda konuşmalar sizi ilgilendirmez.
2014'den kalma olması eski olduğu anlamına gelmiyor, konuda hala yazanlar var okumasını bilmeyen çok kişi var sosyalde. Güncel tarihlere kadar devam ediyor bakabilirdi yazılanlara. Dediğim gibi soru soranla ikimiz arasında bu konuşmalar her zaman.
kaldı ki benim özürüm de ironiydi de anlayana !Ne demek size ne. Bir kullanıcı olarak forumda gördüğüm rahatsız edici bir üslubu eleştirdim. Yazasın yoksa cevap vermezsin bence daha iyi.
Merhaba.
Yönergeleri uyguladım ve CS:GO'da FPS'im 200-250 bandından 40-70 bandına düştü. Nasıl düzeltebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.