Temel Unity nasıl öğrenilir?

Atilla Polat

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Evet Unity arayüzünü az çok biliyorum fakat bu asla yeterli olmayacak. 3D hakkında pek fikirim yok ama 2D için ise ucundan. Sıfırdan kod yazmayı nasıl öğrenebilirim? Kitap almam veya Udemy üzerinden parayla ders almak mantıklı mı? Çünkü Türkçe videoları izlediğimde kod yerini tam anlatmıyorlar. Kısaca yazılım için kitap veya ders alsam faydalı olur mu? Amacım şu anlık aşırı büyük oyun yapmak değil. 3D hakkında hiçbir fikirim yok, aynı şey kod içinde geçerli.

Saf kod öğrenmek sizi çok sıkar. Oturup bir 2d oyun yapma serisi takip edin unity de. Orda ne için hangi kodun kullanıldığını göre göre bilginiz oluşacak. Ve ortaya bir ürün çıktığı için sıkılmayacaksınız. Ardından kendiniz bir projeye başlayın. Google à en basit şeyi dahil sormaktan çekinmeyin. İhtiyacınız oldukça internetten öğrene öğrene daha iyi olacaksınız

Saf kod öğrenmek sizi çok sıkar. Oturup bir 2D oyun yapma serisi takip edin Unity'de. Orada ne için hangi kodun kullanıldığını göre göre bilginiz oluşacak. Ve ortaya bir ürün çıktığı için sıkılmayacaksınız. Ardından kendiniz bir projeye başlayın. Google à en basit şeyi dahil sormaktan çekinmeyin. İhtiyacınız oldukça internetten öğrene öğrene daha iyi olacaksınız.

Katılıyorum arkadaşa bende kodlama bilgisi basit düzeyde vardı ancak oyun yapmakta çok istiyordum açtım bir tane adamın oyun yapım videosunu izleyerek uyguladım ve gerçekten çok etkisi oluyor neyi nerede niçin kullandığına falan dikkat edersen zaten anlatıyor genelde kendi başına bile yaparsın o tarz oyunu.

Saf kod öğrenmek sizi çok sıkar. Oturup bir 2d oyun yapma serisi takip edin unity de. Orda ne için hangi kodun kullanıldığını göre göre bilginiz oluşacak. Ve ortaya bir ürün çıktığı için sıkılmayacaksınız. Ardından kendiniz bir projeye başlayın. Google à en basit şeyi dahil sormaktan çekinmeyin. İhtiyacınız oldukça internetten öğrene öğrene daha iyi olacaksınız
Temel seviye C# öğrenmem gerekiyor ve bu biraz zaman alıcak fakat bunu nasıl öğrenebilirim? Konu da dediğim gibi udemy üzerinden ücretli ders alsam faydalı olur mu? Onun yerine kitap alsam ne kadar faydası olur? Yanıtlarsanız sevinirim.

Temel seviye C# öğrenmem gerekiyor ve bu biraz zaman alıcak fakat bunu nasıl öğrenebilirim? Konu da dediğim gibi udemy üzerinden ücretli ders alsam faydalı olur mu? Onun yerine kitap alsam ne kadar faydası olur? Yanıtlarsanız sevinirim.
Kitaptan kod çalışmak çok eskide kaldı bence. Udemyden kurs alıp takip etmeye başla. Onun başında zaten giriş seviye c# döngüler vs de olacaktır muhtemelen. İngilizcen var mı

Kitaptan kod çalışmak çok eskide kaldı bence. Udemyden kurs alıp takip etmeye başla. Onun başında zaten giriş seviye c# döngüler vs de olacaktır muhtemelen. İngilizcen var mı
Aslında %100 bilmiyorum ama kelime bilgim var. Cümle kurabiliyorum ve anlayabiliyorum, şu anlık benim için yeterli gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı