Temiz kurulum yaptıktan sonra lisans anahtarı ister mi?

Bilgisayarı ilk aldığımda onunla beraber epttavm'den key almıştım 20 TL'ye 2 ay format attım temiz kurulum ile key aynı şekilde devam ediyor.
 
Lisans anahtarını öğren bir yere not al sonra format at. Ben laptoptaki lisans anahtarımı öğrendim önce onu laptoptan kaldırdım sonra masaüstünde kullandım.
 
Windows 10 kurulu bilgisayarlarda lisans-key gömülü olurak geliyor. Bilgisayarında donanım değişikliği yapmadığında otomatik etkinleştirme sözkonusu. Ama bilgisayar dünyasında işini sağlama almak herzaman en iyisidir. Alman gereken öncelemlerden birisi lisans-key-ürün anahtarı nasıl adlandırmak istersen onu öğren. Bir diğer önlem ise windows unu bir mail adresine bağla. Bu şekilde kurulumda mail adresini girdiğinde otomatik olarak etkinleştiriliyor. Bu yöntem donanım değişikliğinde bile etkinleştirmede kullanabileceğin bir güvence sağlar. Bizzat kullandım.

Bu işlemler önlem nitelikli olup, formatını attıktan sonra istemediğini de göreceksin. Ben harddisk değişikliği yaptım ssd ye geçerken herhangi bir sorun yaşamadım.

Ayrıca dikkat etmen gereken bir diğer husus ise, yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi aynı Windows kurmak olacaktır. Single Lang. e başka bir windows kurarsan key ister.

Bol şanslar
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı