Çözüldü Temiz kuruluma rağmen Windows KMSpico ile etkinleştirilmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277015

Hectopat
Makaleler
3
Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.
KMS değil KMS pico dediniz galiba. KMS Windows'un resmi etkinleştirme servisi. KMS pico onu kıran bir şey.
Tamam senin açtığın konuda da ben düzeltmiştim zaten. Her ikisi ile de etkinleştirilmemiş. Kendiliğinden etkinleştirilmiş.

Temiz kurulum yapsan da gitmez Windows 10 OEM key alıp etkinleştirmen gerekiyor.
Bu internetten aldıcağım oem key eskisinin üzerinemi yazıyor yoksa tekrar erişimi mümkün mü?
Tamam senin açtığın konuda da ben düzeltmiştim zaten. Her ikisi ile de etkinleştirilmemiş. Kendiliğinden etkinleştirilmiş.

Ben ya zaten gnu/linux gibi açık kaynak kodlu ya da etkinleştirmeden kullanıyorum.

Temiz kurulum yapsan da gitmez Windows 10 OEM key alıp etkinleştirmen gerekiyor.
Key almasına gerek yok. 15-20 liralık alacağı key Microsoft'a bir değer katmaz. Şu an etkinleştirilmiş rahatlıkla kullanabilir.

Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?

Eki Görüntüle 1093899
Benimde görev yöneticisinde kms ile ilgili birşeyler vardı sonra windows'u etkinleştirme yazısı geldi Kasanın üstünde kod varmış. Onu yazınca etkinleştirildi. Yani KMS gerçekten etkinleştirmiyor bence.

Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.

Evet eskiden Win8 DVD'si kullanmıştım ama key girmedim.
Hiçbir key girmedim ya da sıfırlamadım yine aktif oldu.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı