Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Tamam senin açtığın konuda da ben düzeltmiştim zaten. Her ikisi ile de etkinleştirilmemiş. Kendiliğinden etkinleştirilmiş.KMS değil KMS pico dediniz galiba. KMS Windows'un resmi etkinleştirme servisi. KMS pico onu kıran bir şey.
Bu internetten aldıcağım oem key eskisinin üzerinemi yazıyor yoksa tekrar erişimi mümkün mü?Temiz kurulum yapsan da gitmez Windows 10 OEM key alıp etkinleştirmen gerekiyor.
Tamam senin açtığın konuda da ben düzeltmiştim zaten. Her ikisi ile de etkinleştirilmemiş. Kendiliğinden etkinleştirilmiş.
Key almasına gerek yok. 15-20 liralık alacağı key Microsoft'a bir değer katmaz. Şu an etkinleştirilmiş rahatlıkla kullanabilir.Temiz kurulum yapsan da gitmez Windows 10 OEM key alıp etkinleştirmen gerekiyor.
Bu internetten aldıcağım OEM key eskisinin üzerinemi yazıyor yoksa tekrar erişimi mümkün mü?
Tamam teşekkürler key sildim ürün anahtarı yok diyor ama kişiselleştirebiliyorum sorun kalmadı.OEM key anakartına gömülüyor daha sonradan format atarsan OEM key aktif olur.
Benimde görev yöneticisinde kms ile ilgili birşeyler vardı sonra windows'u etkinleştirme yazısı geldi Kasanın üstünde kod varmış. Onu yazınca etkinleştirildi. Yani KMS gerçekten etkinleştirmiyor bence.Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?
Eki Görüntüle 1093899
Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.
Hocam bu fotoğrafa bakarak söyleyeyim rahat olun. Lisansınız orijinal.Evet eskiden Win8 DVD'si kullanmıştım ama key girmedim.
Hiçbir key girmedim ya da sıfırlamadım yine aktif oldu.
Eki Görüntüle 1102587
Hocam bu fotoğrafa bakarak söyleyeyim rahat olun. Lisansınız orijinal.
Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.