Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?
Eki Görüntüle 1093899
KMSpico değil sanırım. Retail kanaldan etkinleştirilmiş. CMD'ye "slmgr /xpr" yazıp atın.
KMS ile etkinleştirilmemiş görünüyor. Yasal olarak kendiliğinden etkinleştirilmiş. Bir sıkıntı olmaz kullanın.
Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Çözümü basit.
1 internetten Windows OEM key alıyorsun.
2 cmD yönetici olarak girip bu kodları yazıyorsun.
+ Slmgr /upk
+ Slmgr /cpky
3 temiz kurulum yapıyorsun ve ürün anahtarı sorduğunda internetten aldığın OEM keyi aktif ediyorsun.
Ürün anahtarı yok yazıyor şuan.Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.
Zaten temiz kurulum yapmama rağmen böyleydi ama galiba kurulum yaparken sorduğunu kastediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.