Çözüldü Temiz kuruluma rağmen Windows KMSpico ile etkinleştirilmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277015

Hectopat
Makaleler
3
Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sildim ama hala bilgisayarı kişiselleştirebiliyorum.
Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.
Ben şimdi temiz kurulum şeklinde Windows 10 kurmama rağmen KMSpico ile etkinleştirilmiş. Bu keyden kurtulmanın silmenin yolu var mıdır?

Eki Görüntüle 1093899

CMD ile kaldırın sonra virüs programıyla tam tarama yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözümü basit.

1 internetten Windows OEM key alıyorsun.
2 CMD yönetici olarak girip bu kodları yazıyorsun.
+ Slmgr /upk
+ Slmgr /cpky
3 temiz kurulum yapıyorsun ve ürün anahtarı sorduğunda internetten aldığın OEM keyi aktif ediyorsun.

Çözümü basit.

1 internetten Windows OEM key alıyorsun.
2 cmD yönetici olarak girip bu kodları yazıyorsun.
+ Slmgr /upk
+ Slmgr /cpky
3 temiz kurulum yapıyorsun ve ürün anahtarı sorduğunda internetten aldığın OEM keyi aktif ediyorsun.

Zaten temiz kurulum yapmama rağmen böyleydi ama galiba kurulum yaparken sorduğunu kastediyorsunuz.
Cihazın önceden lisansı var mıydı? Ve CMD'ye slmgr /xpr komutunu yazıp ekran görüntüsü atar mısınız? KMSpico farklı bir kanaldan etkinleştiriyordu, orijinal olduğunu düşünüyorum şu an.
Ürün anahtarı yok yazıyor şuan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı