Temp/Virtual Number hizmeti istemek ban sebebi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Bugün saat 1 gibi başlıkta yazdığı üzere öneri almak için konu açtım. Lakin moderatör tarafından onaylanmak yerine ban atıldı.

Konu açarken daha evvel benzer bir konu açılmışsa altta gözükür ya, orada başkasının da açtığını gördüm.
Kurallarda korsanla ilgili bir şey vardı, onu da tekrar kontrol ettim. Kuralın Temp Number'la bir ilgisi yok.
Yahut Temp Number'a engel olabilecek bir kurala da rastlamadım.
İnternetten baktığım üzere bu tarz numaraların da yasa dışı olmadığını, hatta bir sitenin "illegal şeyler için kullanmayın" dediğini bile gördüm.

Peki neden ban yedim? Cidden bunu bir moderatöre kızgın olarak vs sormuyorum. Profilimden anlaşılacağı üzere yeniyim. Kuralları okumama rağmen bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorum.

Ayrıca normalde açtığım konu yaklaşık 7-10 dakikada onaylanırdı. Bu direkt ban yedi. Yanlışlıkla yapılmış olma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Technopat Sosyal'de uygun görülmeyen konular onaylanmayabilir. Sizin konunuz da bu sebepten dolayı onaylanmamış ancak konu silinirken tarafınıza herhangi bir uyarı verilmemiş. Yani herhangi bir yasaklama almış olmanız söz konusu değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı