Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı durumdayım geçen ay normal harcamamın iki katına çıkmışım ve çoğu da ihtiyacım olmayan şeyler sadece ucuz diye alıyorum, az kalsın mac mini'yi de alacaktım.
Bende öyle maalesef 670 TL'ye tamamlıcam diye 50 tane stres çarkı var siparişlerde.

Turuncu stokta aldım ben a950 proda var elimde bu daha iyidir herelde karizmatik en azından.

Bende stok yakalamıştım da 141 TL'lik yan ürün bulamadım stoklar eridi :D
Kartınızda para varsa(kast ettiğim rastgele ürünün iadesi birkaç güne gelecek sorun çıkarmayacaksa) rastgele bir şey ekleyip satın alın aldıktan sonra rastgele aldığınız ürünü iptal edin iptal etme sayfasında hangi ürünü iptal etmek istediğinizi seçebiliyorsunuz.

Kartınızda para varsa(kast ettiğim rastgele ürünün iadesi birkaç güne gelecek sorun çıkarmayacaksa) rastgele bir şey ekleyip satın alın aldıktan sonra rastgele aldığınız ürünü iptal edin iptal etme sayfasında hangi ürünü iptal etmek istediğinizi seçebiliyorsunuz.
Aynen. En kötü zaman kaybetmemek için iki tane ekleyip sonra birini iade edin. Ben perşembeden 4 gün sonra stoğa geldiğinde hiç zaman kaybetmemek için öyle yaptım, yoksa ürün beğenmek zor iş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı