Bilmiyorum. İndirimsiz fiyatı nedir acaba? Ben olsam 2500 altına koymazdım fiyat artınca.Mavi den 2 tane daha cektim. Sahibinden satisi nasil bunlarin kactan gidiyor?
indirimsiz fiyati 4750 görünüyor vergisiz hali.Bilmiyorum. İndirimsiz fiyatı nedir acaba? Ben olsam 2500 altına koymazdım fiyat artınca.
Sipariş başına 1070tl sınır var diye biliyorum bir sıkıntı olacağını sanmam ben.@Hyperciaa hocam F75 almıştım ben daha yeni bunu da alsam gümrükte bir sıkıntı yaşanır mı?
Sipariş başına 1070TL sınır var diye biliyorum bir sıkıntı olacağını sanmam ben.
iptal edince kargo geliyor mu?Kartınızda para varsa(kast ettiğim rastgele ürünün iadesi birkaç güne gelecek sorun çıkarmayacaksa) rastgele bir şey ekleyip satın alın aldıktan sonra rastgele aldığınız ürünü iptal edin iptal etme sayfasında hangi ürünü iptal etmek istediğinizi seçebiliyorsunuz.
Pro dağıtımda, apex hala uçak kalkacak diye bekliyor.@Hyperciaa kargo durumunuz nasıl şu an merak ettim siz bayağı erken almistiniz çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.