Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garantisi yok hocam. Eğer daha önce hiç iade talebinde bulunmadıysanız 2 adet ücretsiz iade hakkınız var yani para size geçiyor ama ürünü göndermenize gerek kalmıyor.
Başka yerde bu bilgiyi bulamadım. İki ürün mü, iki sipariş mi biliyor musunuz? Bir siparişte iki ürün de fotoğraftakinden farklı geldi. Laptop standı almıştım. Çok dandik birşey yollamışlar. Bir de iade nasıl olucak? Yanlış ürün geldi bölümünden mi? Çünkü orda da ürünü göndermenize gerek yok diyor. Faresi bozuk olan bazı kişilere ürünü geri gönder demişler. Destekten mi yazmak gerekiyor illaki?

Son düzenleme:
Arkadaşlar takılma sorunuyla ilgili 3 günlük gözlem sonucunda bir şey fark ettim, saat 21.50 ve 22.10 arasında oluyor bende sadece. O saatler dışında hiçbir takılma sorunu daha görmedim. Gerçekten saatle mi alakalı yoksa tesadüf mü o saatlerde oluyor onu bilmiyorum.

Hocam onun çözümü driverı açıp other settings e girip 2.4GHz standby mode u 20'den 0 yapın bitti.
1731840844893.png

Hocam dediğiniz ekranda bu var, standby mode'u göremedim.

Tamamdır buldum :)

Farenin şarj durumunu nasıl görüyoruz?

Son düzenleme:
Elinde siyah olup mavi ile takas etmek isteyen varsa ulaşabilir.

Apex yine stoklarda siyah ve mavi seçeneği mevcut almak isteyenler bir göz atsın

670 TL uyarisini nasıl geçecegiz? 30 euro sınırını geçiyor bu sefer.

Son düzenleyen: Moderatör:
670 TL uyarisini nasıl geçecegiz? 30 euro sınırını geçiyor bu sefer.

Yok geçmiyor. 30 euro sınırı sadece ürün bedeli için. 670'e tamamla, satın al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı