Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonunda siyahı geldi de satın aldım. %20 kupon ve hepsipay cashback ile bayağı ucuza geldi. Sadece toplamda 3 ürün aldım ama birini iptal etsem kargolamayabilirler mi? O ürün içine sinmeyecek gibi duruyorda.
Hepsipay cashbacki nasıl kullanılıyor ? Ben müşteri hizmetlerinden %20 kupon istedim ama vermediler. Benimki pahalıya geldi. Acaba kupon isteyip iptal edip tekrar mı alsam ?

Hocam peki fiyatına gerçekten değer mi? ben de mouse alacaktım ancak furylevel Z1 ve bunun arasında kaldım. Bunu da yeni keşfettim. Sizce Z1'den iyi midir?

Hocam peki fiyatına gerçekten değer mi? Ben de mouse alacaktım ancak furylevel Z1 ve bunun arasında kaldım. Bunu da yeni keşfettim. Sizce Z1'den iyi midir?

Tek zayıflığı mcu su oda herkeste sorun çıkarmıyor diye biliyorum haricinde piyadasaki en iyi sensörle donatılmış. z1den kesinlikle iyidir.

(razerin kendi sensörü daha iyi olabilir emin değilim.)

Tek zayıflığı mcu su oda herkeste sorun çıkarmıyor diye biliyorum haricinde piyadasaki en iyi sensörle donatılmış. z1den kesinlikle iyidir.
Mcu sorun çıkarınca ne sorun çıkarıyor hocam? Bir de teslimatı ne kadar sürer biliyor musunuz?

Mcu sorun çıkarınca ne sorun çıkarıyor hocam? Bir de teslimatı ne kadar sürer biliyor musunuz?

Mcuda sorun çıkınca takılarak ilerleme sorunu yaşanıyor kimisinde Hz düşürünce düzeliyor kimsinde aynı kalıyor.

Böyle bir sorun olsa bile garantiye gönderirsiniz riski almaya kesinlikle değer bir fiyat.

3-4 ay önceki yabancı yerlerde yorumlarda takılma yaptığı söyleniyor. Royuan marka MCU'larla ilgili olduğu düşünülüyormuş. Güncel incelemelerin birkaçında Royuan marka da değil de "Pan" diye farklı bir marka model olduğu görünüyor. Ayrıca markanın Youtube yorumlarında takılma sorunlarının çözüldüğünü belirten bir yorumu var. Gelmeden anlayamayacağız.

Mcuda sorun çıkınca takılarak ilerleme sorunu yaşanıyor kimisinde Hz düşürünce düzeliyor kimsinde aynı kalıyor.

Böyle bir sorun olsa bile garantiye gönderirsiniz riski almaya kesinlikle değer bir fiyat.
Garantisi mi var ki bunun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı