Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajazz'in gazabina ugradik siyah gelmez diye mavi sipariş ettim bugune siyahi geldi.
Takas etmek isteyen de olmaz oyle düşünüyorum artik icinde kaymayan seylerle idare edeceğiz.

Hocam benim iade isteyeli bir hafta oldu hala yatmadı temu gönderdiğini söylüyor banka işleme koymadı diyor ama bilemiyorum ziraat sağolsun

Hocam benim iade isteyeli bir hafta oldu hala yatmadı temu gönderdiğini söylüyor banka işleme koymadı diyor ama bilemiyorum ziraat sağolsun
Yani iade isteyecekler için yazıyorum iade alırken kumar gibi 24 saat içinde yatanı da var bir kaç haftayı bulan da

Araştırdığıma göre bazı kişilerin siparişleri iptal olmuş. Müşteri hizmetleri tedarik sorunu olduğunu belirtmiş.

Bugün desteğe yazdım, ürünün açıklamasında eskiden Nordic MCU yazdığını, siparişler verildikten sonra Royuan MCU olarak değiştirildiğini ve Nordic MCU olarak satın alanlara da Royuan MCU ürün gönderildiğini yazdım. Bana para iadesi yaptılar, ürünü de iade etmene gerek yok dediler. İletişime geçtikten sonra 5-10 dakika içinde de satıştan kalktı dedi. Tesadüf müdür, ben yazdım diye mi satıştan kaldırdılar bilemiyorum.

Almak isteyip alamayan arkadaşlar varsa ve buna ben sebep olduysam kusura bakmasınlar 😇

Nordic MCU zannederek satın alıp, gönderildikten sonra Royuan MCU olduğunu fark edenler varsa da desteğe yazsın, vergi hariç 550 TL civarı para iadesini + ürünü alabilirsiniz.

Ürün indirime ilk girdiğinde açıklamada Nordic MCU yazıyordu. Birçok insan bu sebeple satın aldı, sonra Royuan olarak güncellendi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı