Temu'da satılan Aula F75 orijinal mi?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 18.549

mnms

Hectopat
Arkadaşlar herkes konu açmış ben de orada gördüm baktım 5K'lık klavye 500 TL'ye düşmüş fakat kimse orijinal mi diye sormamış, cidden 500 TL'ye orijinal mi yolluyorlar ona göre alacağım da. Çünkü klavye ihtiyacım yok, ucuz diye ileride şu anki klavye bozulursa diye alacağım ona göre.

Herkes alıyor milli klavye diyorlar fakat bence 2 ay ömrü var gibi gözüküyor.

Rampage marka klavyem var 4 5 sene önce aldım hala hiçbir fonksiyonunda sorun yaşamadan kullanıyorum ki Aula daha uzun gider.

Satıyordur zaten hocam, herkes 2000'e falan satıyor 1500 1600'a ilan koysa herkes alır 500 TL kârdan 15 klavye 7500 lira beleşe kâr yapar.

Zamanında aynısını AliExpress'te yapmıslardı klavyelerde gamepadlerde. Farklı farklı hesaplardan satın alıp ürün gelince bozuk diye talep açıyorlardı sonra para iadesi alıp ellerinde kalan ürünü Sahibinden'de satanlar vardı.

Zamanında aynısını AliExpress'te yapmıslardı klavyelerde gamepadlerde. Farklı farklı hesaplardan satın alıp ürün gelince bozuk diye talep açıyorlardı sonra para iadesi alıp ellerinde kalan ürünü Sahibinden'de satanlar vardı.
O çok büyük ...'lik hocam artık ne derseniz. Temu ülkemize satış yapmayı bırakırsa görürler :D.

Hocam bu resmen dolandırıcılık bence, iptal olduğu için garantisi de olmaz sattığı kişiyide firmayı da mağdur ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı