TEOG Yüzünden Moralim Çok Bozuk

Merhabalar, geçmiş geçmişte kaldı diyip önüne bakmalısın bence. TEOG seçici bir sınav değil zaten. Sen o notu niye aldın diye sor kendine eğer aldığın cevap seni tatmin ediyosa, ne mutlu sana. Geçmişten hayıflanmanın geleceğe hiç bir katkısı yok çokta takma.

Merhabalar, geçmiş geçmişte kaldı diyip önüne bakmalısın bence. TEOG seçici bir sınav değil zaten. Sen o notu niye aldın diye sor kendine eğer aldığın cevap seni tatmin ediyosa, ne mutlu sana. Geçmişten hayıflanmanın geleceğe hiç bir katkısı yok çokta takma.
Haklısın abi de yani hatırladıkça yaptıklarıma üzülüyorum. Ben bu işe yüreğimi koymuştum. Şunu farkettim ilahi adalet diye bir şey yok. Benden az çalışan daha iyi yapıyorsa ne diyeyim.

Haklısın abi de yani hatırladıkça yaptıklarıma üzülüyorum. Ben bu işe yüreğimi koymuştum. Şunu farkettim ilahi adalet diye bir şey yok. Benden az çalışan daha iyi yapıyorsa ne diyeyim.
Öyle düşündükçe hiç bir sonuca varamayacksın. Eğer bugün sen bunu düşünüyorsan demekki gerçekten sorumluluk sahibi biriymişsin. Sorumluluğun tek kıstası bu değil tabi ama en azından o senden fazla alan eğer sınavlardan 40 50 alıyorsa gerçekten umursamaz biri. Önemli olan o sorumluluk bilincini kazanmak. Notlar geçici şeyler çok fazla örnek var kötü liseden iyi üniversite tutturan, ki zaten 460 gibi bir notla iyi bir liseye girebilmişsindir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı