Termal macun sürmeli miyim?

Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şuan sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.

Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şu an sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.

Bu sistemi toplamıştık
Burada seçeneklerde vardı faturayı kontrol ettim termal macun yok maalesef AMD R5 5500-ZOTAC RTX3070-ASUS A520M-A PRO- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam termal macun faturada görünmez zaten, yeni bir işlemci alındığında, stok fanın üzerinde termal macun sürülmüş geliyor zaten, sistemi aldığınız firma sürmüyor macunu. İşlemciyi üreten firma stok fanın üzerine sürüyor. Ama eğer işlemcinin kutusundan stok fan çıkmıyorsa orası ayrı.

Hocam termal macun sürülü gelmiştir zaten yüksek ihtimalle. Şuan sıcaklıklarınız nasıl? Termal macun sürülü olmazsa sıcaklıklar yüksek olur zaten anlarsınız. Ama şimdiye kadar hiç macun sürülmeden teslim edilen sistem görmedim.
1695293096717.png
değerler böyle çıktı hocam sadece chrome açık

Dostum anlamiyor musun anlamak mi istemiyorsun? Adamlar zaten macun faturada olmaz sistemin sicaklik degerlerine bak bosta 80 90 gorurse termal macun yoktur zaten diyor. Hala termal macun istememistim diyorsun

Eki Görüntüle 1951645değerler böyle çıktı hocam sadece chrome açık
Tamam surmusler termal macunu, hayirli olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı